WD-SAT

Technisat DAB+ Radio

Digitale DAB+ radio,s voor digitale radio ontvangstTechnisat Techniradio 3 DAB+/FM Portable radio

Technisat Techniradio 3 DAB+/FM Portable radio

DAB+/FM Portable radio met wekkerfunctie
Strakke lijnen, puristisch unicolor ontwerp. De TECHNIRADIO 3 heeft een moderne blokbehuizing en in drie verschillende kleuren. Met dit compacte apparaat kunt u luisteren naar alle radioprogramma's die beschikbaar zijn in het zendgebied, hetzij digitaal via DAB + of FM. Met een favoriete geheugen voor tien stations. Het LCD-display met achtergrondverlichting toont belangrijke informatie over het huidige programma
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp

Technisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp

Het tweeregelige LCD-scherm geeft nuttige informatie over het huidige radioprogram, het grote favorietengeheugen en de vier vrij bezette snelkeuzetoetsen zorgen voor een hoog gebruikscomfort. Naast de hoofdtelefoonuitgang beschikt de VIOLA 3 over een AUX-in-interface, waarmee u externe muziekbronnen, zoals B. een smartphone, aansluiten Superpraktisch: met een druk op de knop wordt de kleine radio een LED-zaklamp en zorgt zo ook in het donker voor een perfecte oriëntatie. Met de digitale radio hebt u de digitale programmaverscheidenheid nu dankzij de verwisselbare accu ook onderweg altijd bij u Omvang levering: VIOLA 3, Mini USB-kabel, gebruiksaanwijzing
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechniRadio 4 IR tafel digitale radio Dab+/FM/IR

TechniRadio 4 IR tafel digitale radio Dab+/FM/IR

De TECHNIRADIO 4 IR bevat alle soorten radio. Naast FM- en digitale DAB+ radiozenders ontvangt het apparaat ook internetradio via WIFI. U kunt luisteren naar programma's die lokaal en landelijk worden uitgezonden en naar radiostations van over de hele wereld die geweldig klinken via de ingebouwde luidspreker. U heeft elk 40 geheugenplaatsen voor FM- en DAB+ favorieten en 40 geheugenplaatsen voor internetradiozenders. Daarnaast een lange lijst met favorieten in internetmodus (250). De TECHNIRADIO 4 IR wordt bediend met twee draaiknoppen aan de voorkant van het apparaat en overzichtelijke knoppen aan de bovenkant of comfortabel met de smartphone-app TechniSat Connect. De compacte behuizing heeft ook een groot, dimbaar kleurendisplay.

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat Digitradio Flex Dab+ portable +bluet. +2

Technisat Digitradio Flex Dab+ portable +bluet. +2

De Technisat DigitRadio Flex heeft een ontzettend speciale feature. Aan de achterkant van radio is namelijk een 220v stekker geplaatst. Hierdoor kunt u de radio ook gebruiken in kamers waar het lastig is om een radio te plaatsen. Zo kunt u nu bijvoorbeeld gemakkelijk de radio in de badkamer in het stopcontact steken. De radio is tevens draadloos te gebruiken dankzij de ingebouwde accu, welke gemakkelijk is op te laden door het meegeleverde USB snoertje.
 
Naast het luisteren van radio kunt u ook gemakkelijk uw eigen muziek afspelen via bluetooth of via de AUX-IN ingang. U maakt dus gemakkelijk verbinding met de radio.
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 10C FM/DAB+ ontvanger/ Bluetooth stereo

Technisat DigitRadio 10C FM/DAB+ ontvanger/ Bluetooth stereo

FM/Dab+/Bluetooth radio met kleurendisplay
Schitterende handzame radio met analoge en digitale ontvangst voorzien van LED display en te biedienen met bijgeleverde afstandsbediening
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 2 S Dab+/FM +bluet.+accu rad.

Technisat DigitRadio 2 S Dab+/FM +bluet.+accu rad.

De TechniSat Digitradio 2 S is de ideale DAB+ radio voor onderweg en thuis. Naast de ingebouwde accu, die tot 10 uur meegaat, zit er namelijk ook een netstroomadapter bij deze compacte draagbare radio. De Digitradio 2 S ondersteunt Bluetooth, u streamt uw favoriete muziek vanaf smartphone, tablet of computer. Streamen vanaf Bluetooth-devices Wilt u een audiostream of bestanden vanaf uw smartphone, tablet of een ander Bluetooth-apparaat streamen naar de Digitradio 2 S? Geen probleem, want hij is voorzien van Bluetooth-ondersteuning. Stereo-speakers en OLED-display TechniSat heeft de Digitradio 2 S voorzien van twee stereospeakers die zijn afgedekt met een aluminium rooster. Verder heeft de radio een helder OLD-display en een aantal gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen. U kunt max. 20 favoriete zenders voor DAB+ en FM opslaan. Accu of netspanningsadapter De Digitradio 2 S heeft een ingebouwde accu die tot 10 uur meegaat. Hiermee geniet u overal van FM/DAB+ radio of muziek die u streamt vanaf uw device. Daarnaast wordt een netspanningsadapter meegeleverd, zodat u de radio ook kunt aansluiten op een stopcontact. 
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio UP-1 Dab+ BT badkamerradio wit

Technisat DigitRadio UP-1 Dab+ BT badkamerradio wit

De TechniSat DIGITRADIO UP1 overtuigt door een compact, onopvallend design en de flexibele opstelling in elke dubbele inbouwdoos in uw huis. Luister naar de radio via DAB+ of FM en stream al uw favoriete muziek draadloos via bluetooth naar de geïntegreerde luidsprekers van de DIGITRADIO UP 1. Als u de DIGITRADIO UP1 in uw slaapkamer plaatst, dan heeft u geen extra wekker meer nodig. De digitale radio beschikt over een wekker- en sleepfunctie, zodat u nooit meer een belangrijke afspraak hoeft te missen.

Naar alle klassieke radiozenders luisteren.
Ontvang klassieke FM-radiostations in uw ontvangstbereik. Via het RDS (Radio Data System) krijgt u bovendien uitgebreide programma-informatie en alternatieve extra afstelfrequenties voor beluisterde FM-radiozenders.

Individuele geluidsinstellingen.
Bestuur en regel hoge en lage tonen handmatig om individuele en optimale geluidsinstellingen tot stand te brengen.

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 20 Dab+ keukenradio wit

Technisat DigitRadio 20 Dab+ keukenradio wit

Onderbouw keukenradio met 10 FM en 10 DAB+ voorkeuzestations. Met externe antenne aansluiting. Heeft ook een audio ingang (AUX) zodat je een audio speler of telefoon kunt aansluiten. Met de timer kun je ook makkelijk een eitje of ander kookklusje timen.

 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat Digitradio 10IR FM/DAB+ IR+Bluetooth.

Technisat Digitradio 10IR FM/DAB+ IR+Bluetooth.

De DIGITRADIO 10 IR is de ideale aanvulling op uw stereosysteem. Het is ook perfect geschikt voor oudere hifi-systemen die fantastisch klinken, maar die geen digitale radio-ontvangst of muziekstreaming bieden. Deze hoogwaardige radio adapter "Made in Germany" biedt de nieuwste radio-ontvangst van verschillende uitzendingen (DAB +, internetradio via Wi-Fi en FM).
De radio ontvangt draadloos audio streams rechtstreeks van je mobiele apparaat via Bluetooth. Met deze adapter stream je je favoriete muziek ook rechtstreeks via Spotify Connect. De datum, tijd, zender- en songtitels worden weergegeven op het kleurrijke, goed leesbare en scherpe 2,8-inch TFT-display. De DIGITRADIO 10 IR bedien je eenvoudig vanaf je bank met de meegeleverde afstandsbediening of gewoon via de app. U kunt genieten van uw favoriete muziek, podcasts en audioboeken door met deze adapter de volledige geluidskracht van uw stereosysteem te benutten.
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 230OD Dab+FM +BT +Accu Oranje

Technisat DigitRadio 230OD Dab+FM +BT +Accu Oranje

Of het nu in de tuin, in de garage of op de bouwplaats is: de DIGITRADIO 230 OD is de ideale muzikale metgezel voor situaties waarin hard en vaak hectisch werk plaatsvindt. Met zijn robuuste behuizing is de stof- en waterbestendige radio een echt werkgereedschap dat de elektronica beschermt tegen kleine schokken of stoten. Veiligheid is een cruciale kwestie, vooral op bouwplaatsen. Daarom werkt de DIGITRADIO 230 OD naast netvoeding ook op een geïntegreerde batterij. Hij kan dus flexibel worden gebruikt zonder dat een rondslingerende kabel gevaar oplevert.

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechniSat DigitRadio 230OD Dab+FM +BT +Accu Zwart

TechniSat DigitRadio 230OD Dab+FM +BT +Accu Zwart

Of het nu in de tuin, in de garage of op de bouwplaats is: de DIGITRADIO 230 OD is de ideale muzikale metgezel voor situaties waarin hard en vaak hectisch werk plaatsvindt. Met zijn robuuste behuizing is de stof- en waterbestendige radio een echt werkgereedschap dat de elektronica beschermt tegen kleine schokken of stoten. Veiligheid is een cruciale kwestie, vooral op bouwplaatsen. Daarom werkt de DIGITRADIO 230 OD naast netvoeding ook op een geïntegreerde batterij. Hij kan dus flexibel worden gebruikt zonder dat een rondslingerende kabel gevaar oplevert.

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat Digitradio 370 CD/DAB+/Bluetooth

Technisat Digitradio 370 CD/DAB+/Bluetooth

De DIGITRADIO 370 CD BT staat voor radio- en muziekentertainment in uitstekende stereokwaliteit. Met twee luidsprekers van 5 W uitgangsvermogen is het apparaat een geweldig alternatief voor het klassieke mini-stereosysteem. Geniet van digitale radioprogramma's via DAB + en FM-zenders in uw ontvangstruimte. De geïntegreerde CD-speler speelt zowel audio-CD's als mp3-CD's af en ondersteunt ook CD-R's en CD-RW's. Bovendien kunt u mp3-bestanden afspelen vanaf een externe USB-stick of andere apparaten, zoals uw smartphone, aansluiten via de USB-poort. Het grote kleurendisplay geeft extra informatie weer, evenals de naam van het station en het huidige nummer. De combinatie van display en goed gestructureerde knoppen, evenals twee knoppen aan de voorkant maken de DIGITRADIO 370 CD BT extreem gemakkelijk te gebruiken. Fans van digitale muziekstreaming krijgen ook waar voor hun geld, omdat de DIGITRADIO 370 CD BT audiostreams via Bluetooth kan ontvangen. Deze radio is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een geschikte speler voor muziekbestanden op hun pc of smartphone, of die willen genieten van muziekstreamingdiensten in een fantastische geluidskwaliteit.
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 143 Dab+ ontvanger 43cm zwart

Technisat DigitRadio 143 Dab+ ontvanger 43cm zwart

Met de Technisat DigitRadio 143 breid je jouw muzieksysteem thuis uit. Via DAB+ luister je naar digitale radio. Doordat het signaal digitaal is, hoor je geen ruis en ontvang je meer nationale radiozenders dan bij een FM signaal. Wanneer je naar zenders van over de hele wereld wil luisteren, koppel je de radio aan het thuisnetwerk. Zo ontvang je jouw favoriete internationale radio stations. Om naar je eigen muziek te luisteren, koppel je een smartphone of tablet via bluetooth draadloos. Door het 43cm formaat van de radio integreer je hem gemakkelijk in jouw muzieksysteem.

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 225 stereo Dab+ bluetooth

Technisat DigitRadio 225 stereo Dab+ bluetooth

De DigitRadio 225 is een handzame meeneembare oplaadbare stereo radio met DAB+ digital radio ontvangst. De nieuwste ruisvrije en kraakvrije zenders onder een paar knoppen dus. FM modus is er ook voor die paar stations die nog niet op DAB+ zitten. Ook Bluetooth ontvangst zodat u muziek kunt afspelen vanaf telefoons of tablets, pairen kan via NFC. Misschien wel de ideale partner onderweg en op reis deze radio, mede dankzij de wek- en snooze functies. De accu kan tot wel 24 uur mee. Opladen gaat gewoon door de radio op de netspanning aan te sluiten.

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 451 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WIT

Technisat DigitRadio 451 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WIT

De DigitRadio 451 is een elegante digitale radio voor de ontvangst van DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio varieteit en perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+ en FM. De intuitive draaiknop bediening en een handig OLED-display zorgen ervoor dat men moeiteloos op diverse functies kan toegrijpen. Via de geintergreerde WLAN-connectiviteit verbindt uw de DigitRadio 451 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u toegrijpen op UPnP-streams van PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men het device zeer handig bedienen via de gratis App. Via de bluetooth audio streaming functionaliteit ontvangt de Digitradio 451 kabelloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 451 verbinden

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 451 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WOOD

Technisat DigitRadio 451 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WOOD

De DigitRadio 451 is een elegante goedklinkende digitale tafelradio voor de ontvangst van FM, DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio in perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+. De intuitive draaiknop bediening en een helder OLED-display zorgen ervoor dat men de DigitRadio 451 moeiteloos kan (leren) bedienen. Via wifi verbindt u de DigitRadio 451 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u audiostreamen vanaf PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men de radio zeer handig bedienen via de gratis app. Via de Bluetooth audio streaming ontvangt de Digitradio 451 draadloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 451 verbinden.

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 143 Dab+ CD-speler 43cm zwart

Technisat DigitRadio 143 Dab+ CD-speler 43cm zwart

Dit is een mooie oplossing om uw bestaande Hi-Fi systeem een upgrade te geven, zonder al te veel hoeven investeren. Een mooie combinatie tussen oud en nieuw!

Met een breedte van 43cm past de DIGITRADIO 143 perfect bij uw bestaande HiFi-muzieksysteem. Met de DIGITRADIO 143 krijgt u toegang tot digitale radio met DAB+, of meer als 50.000 zenders via internet die vrij te ontvangen zijn. Ook is het mogelijk muziek te streamen via Spotify, of rechtstreeks vanaf uw PC (DNLA/UPnP). Verder is het component uitgerust met een hoogwaardige CD speler.
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 585 antraciet Dab+ MP3/CD multiroom

Technisat DigitRadio 585 antraciet Dab+ MP3/CD multiroom

De TechniSat DigitRadio 585 radio heeft eigenlijk alles aan boord wat er op dit moment ook maar aan radio te verkrijgen is. Dit zeer complete systeem is werkelijk voorzien van alle mogelijke manieren om maar muziek te luisteren.
U kunt deze radio verbinden met vast (ethernet) of draadloos (wifi) internet en zodoende luisteren naar duizenden radiostations van over de hele wereld te doorzoeken op naam, genre en/of land. Ook als u toch maar luistert naar 1 of 2 stations is deze manier van radio luisteren één van de meest betrouwbare methodes. U heeft de beste geluidskwaliteit en de ontvangst is het meest stabiel.
Daarnaast heeft deze radio DAB/DAB+ ontvangst. Inmiddels in Nederland en België overal wel in de lucht. DAB is digitale radio, de digitale vrij te ontvangen radio die met een antenne zo uit de ether te pakken is.
FM zit er ook op, maar dat zult u zelden gebruiken vermoed ik.
Daarnaast kunt u muziek streamen via uw thuisnetwerk vanaf uw computer of NAS disks.
CD's kunnen er ook in, zowel audio-CD's als MP3-CD's. USB sticks en disks met muziek ook al.
Als dat allemaal niet voldoende is kunt u ook uw smartphone, tablet of laptop met Bluetooth draadloos verbinden met de 585. Zo kunt u ook muziek vanaf daar streamen, vanuit alle mogelijke en denkbare apps.
De radio is draadloos en op afstand te bedienen met de afstandsbediening of uw smartphone of tablet met de MyDigitRadio Pro app, gratis te downloaden.
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 585 wit Dab+ MP3/CD multiroom

Technisat DigitRadio 585 wit Dab+ MP3/CD multiroom

De TechniSat DigitRadio 585 radio heeft eigenlijk alles aan boord wat er op dit moment ook maar aan radio te verkrijgen is. Dit zeer complete systeem is werkelijk voorzien van alle mogelijke manieren om maar muziek te luisteren.
U kunt deze radio verbinden met vast (ethernet) of draadloos (wifi) internet en zodoende luisteren naar duizenden radiostations van over de hele wereld te doorzoeken op naam, genre en/of land. Ook als u toch maar luistert naar 1 of 2 stations is deze manier van radio luisteren één van de meest betrouwbare methodes. U heeft de beste geluidskwaliteit en de ontvangst is het meest stabiel.
Daarnaast heeft deze radio DAB/DAB+ ontvangst. Inmiddels in Nederland en België overal wel in de lucht. DAB is digitale radio, de digitale vrij te ontvangen radio die met een antenne zo uit de ether te pakken is.
FM zit er ook op, maar dat zult u zelden gebruiken vermoed ik.
Daarnaast kunt u muziek streamen via uw thuisnetwerk vanaf uw computer of NAS disks.
CD's kunnen er ook in, zowel audio-CD's als MP3-CD's. USB sticks en disks met muziek ook al.
Als dat allemaal niet voldoende is kunt u ook uw smartphone, tablet of laptop met Bluetooth draadloos verbinden met de 585. Zo kunt u ook muziek vanaf daar streamen, vanuit alle mogelijke en denkbare apps.
De radio is draadloos en op afstand te bedienen met de afstandsbediening of uw smartphone of tablet met de MyDigitRadio Pro app, gratis te downloaden.
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverd