WD-SAT

KPN-Digitenne ontvangers en antennes DVB-T2Telestar digiHD TT-3 FTA HD digitenne DVB-T2 ontvanger

Telestar digiHD TT-3 FTA HD digitenne DVB-T2 ontvanger

Met de Telestar digiHD TT-3 FTA HD digitenne DVB-T2 ontvanger bent u voorbereid op de toekomst. Het digitenne signaal wordt namelijk omgezet naar DVB-T2, waardoor de standaard DVB-T ontvangers niet meer zullen werken. Deze receiver is geschikt voor de Free-To-Air zenders in het nieuwe DVB-T2 signaal, ofwel NPO1, 2 en 3 en bepaalde regionale zenders. In het grensgebied van Nederland kunt u vaak ook Duitse zenders ontvangen. Let op: deze ontvanger is niet geschikt om de digitenne smartcard in te plaatsen, en daarom niet geschikt voor het ontvangen van commerciële zenders. De Telestar TT-3 DVB-T2 ontvanger kenmerkt zich door de prettige bediening.

Deze ontvanger is voorzien van een HDMI uitgang voor een beeldkwaliteit vergelijkbaar met blu-ray. Bovendien heeft deze ontvanger een optische geluidsuitgang, zodat ook de audiofreak aan zijn trekken komt. Want hiermee heeft u de mogelijkheid om het geluid via uw HiFi set af te spelen. Wilt u dus de free to air zenders, zoals de NPO, blijven ontvangen, dan zult u binnen afzienbare tijd een DVB-T2 ontvanger nodig hebben. Het DVB-T2 signaal wordt nu reeds in delen van Noord-Nederland uitgezonden, en wordt verder over het land uitgespreid. Heeft u een goede TV en geen behoefte om uw complete TV te vervangen, dan is deze betaalbare Telestar digiHD TT-3 FTA HD digitenne DVB-T2 ontvanger een goede oplossing. 
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdStrong SRT 8211 Terrestrial DVB-T2 set-top box Digitenne-TV ontvanger

Strong SRT 8211 Terrestrial DVB-T2 set-top box Digitenne-TV ontvanger

De Strong SRT 8211 is de ontvanger voor de toekomst.
De ontvanger is geschikt voor de ontvangst van de nieuwe digitenne norm DVB-T2,het nieuwe HDTV netwerk van KPN
Met ondersteuning voor HDMI, ethernet en de H.265 (HEVC) codec is deze ontvanger ideaal voor de mensen die in de grensstreek zowel de Nederlandse als ook de Duitse zenders willen ontvangen. Daarnaast ondersteund deze ontvanger zowel SD als Full HD en zitten er diverse audio aansluitingen op. Daarnaast kunt u gebruik maken van de USB ingang om foto's en video's vanaf uw USB af te spelen. In de verpakking vindt u naast de SRT 8211 nog een afstandbediening met twee AAA batterijen bijgesloten, de handleiding, de adapter en een datasheet. De Strong 8211 wordt geleverd met een handleiding in de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans,Spaans, Zweeds, Tjechisch, Sloveens, Kroaats, Hongaars, en pools. Deze talen kunt u ook kiezen als OSD taal aangevuld met Nederlands.
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTriax UFO marine DVB-T buitenantenne

Triax UFO marine DVB-T buitenantenne

Triax Ufo Marine buitenantenne KPN TV


 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd