WD-SAT

Bente Zelfzoekende Satelliet systemen

Bente Zelfzoekende Satelliet systemen met hoge rendements schotelBente B&R 68cm zelfzoekend

Bente B&R 68cm zelfzoekend

De Bente B&R automatische schotel is de enige schotelantenne met een diameter van 65 cm die geschikt is voor ontvangst van Canal Digitaal of TV Vlaanderen in het Zuiden van Portugal. Normaliter is daar minimaal een 85 cm schotel voor nodig. Door de speciale constructie van de B&R schotel is het dus vanaf nu zelfs mogelijk met een 65cm schotelantenne. Dit is getest tot in Albufeira (Portugal) op de Astra 23.5 met goede resultaten!
Door de schotel dicht bij het dakraam te (laten) plaatsen, is het eenvoudig om de Skew handmatig in de juiste positie te draaien, waardoor een optimale signaalontvangst altijd binnen handbereik is.
De Bente B&R volautomatische schotel is voorzien van de beste -relatief kleine- schotel van 65cm die te koop is op de markt. Deze levert dezelfde resultaten als andere merken behalen met een 80 of 85 cm schotel. De Bente B&R schotel heeft echter een kleiner oppervlak en is daardoor minder windgevoelig en is ook scherper geprijsd dan de meeste 85 cm automatische satelliet tv oplossingen.
De Bente B&R schotel is gemaakt van aluminium en heeft een RVS achterkant.
Standaard wordt de Bente B&R geleverd voor ontvangst van de Astra 1, 2 en 3 + Eutelsat 9 satelliet . Door het kort indrukken van de powerknop schakelt hij om naar een andere satelliet. Door bij het aanzetten de knop langer ingedrukt te houden, gaat de Bente B&R altijd terug naar de laatst gebruikte satelliet positie.

Binnen 48 uur uit voorraad geleverd

€ 1 349,00 € 1 499,00