WD-SAT

HDTV Satelliet Ontvangers Twintuner + hardeschijf

High Defenition (HD) Satelliet ontvangers met dubbele tuner voor tegelijkertijd kijken en opnemenTechnisat Digit ISIO S3 CI/HDTV Twintuner PVR Ready

Technisat Digit ISIO S3 CI/HDTV Twintuner PVR Ready

DIGIT ISIO S3 is een digitale HDTV satelliet ontvanger die u in staat stelt niet alleen om digitale programma's via satelliet te ontvangen maar ook om toegang tot het internet hebben. Ontdek internet op je TV en geniet van de toegang tot de nieuwe dienst TechniSat's portal Isio Live! Gratis surfen mogelijk. DIGIT ISIO S3 is DVR klaar wat betekent dat u TV-en radio-uitzendingen opnemen op een extern opslagapparaat (bijvoorbeeld om een USB harde schijf). Dankzij de geïntegreerde TWIN tuner is het mogelijk om een programma op te nemen tijdens het kijken naar een ander op hetzelfde moment door het aansluiten van een extern opslagapparaat. Bij het gebruik van uw eigen netwerk, DIGIT ISIO S3 ondersteunt Universal Plug and Play (server en client), en je kunt gemakkelijk omgaan met een verscheidenheid aan multimedia gegevens zoals digitale foto's, muziek en video's.

ISIO Internet-Technologie

Doordat dit apparaat is uitgerust met uitgebreide IP-functionaliteiten, is het mogelijk om toegang tot interactieve diensten en mediatheken te krijgen, vrij te bladeren in het internet, ''video-on-demand'' op te vragen en HbbTV-toepassingen te gebruiken. (HbbTV is een televisietechnologie waarmee toegang tot programmabegeleidende internetinhoud mogelijk wordt gemaakt.)

watchmi

Met watchmi geniet u via de geïntegreerde programma-informatiedienst ''SiehFern INFO'' op veel apparaten van TechniSat van televisie op afroep. Door de integratie van de themakanalen van watchmi - de dienst voor persoonlijk televisie kijken van Axel Springer Digital TV - in de digitale programma-informatiedienst ''SiehFern INFO'', smelten internet en televisie definitief samen tot een nieuw interactief medium.
 
Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen


            
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DIGIPLUS UHD S 4K Twin Tuner USB PVR Ready

Technisat DIGIPLUS UHD S 4K Twin Tuner USB PVR Ready

Deze Technisat digiplus UHD is een UHD 4K ontvanger met een ingebouwde twin DVB-S2 satelliet tuner en PVR mogelijkheid.
Dit model van Technisat beschikt zoals u gewent bent van het merk over vele mogelijkheden. Zo kunt u de ontvanger aansluiten op het internet (wat goed werkt met de geïnstalleerde apps).
Daarnaast beschikt de ontvanger over een twin satelliet tuner waarmee u gelijktijdig een programma kunt opnemen en naar een andere zender kijkt. Wel is vereist dat u twee coaxkabels heeft aangesloten tussen de ontvanger en de schotel en een externe Hardeschijf of USB stick aansluit  
 
De Technisat Digiplus UHD beschikt over het zo genaamde Hbb tv dit is een interactieve service die extra informatie geeft over het kanaal waar u naar kijkt. Naast gewoon tv kijken kunt u met deze ontvanger ook naar radio zenders luisteren via de satelliet.

Ideaal voor Canal Digitaal TV Vlaanderen en Telesat

Deze ontvanger is geschikt voor Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Telesat kanalen en laad deze automatisch in op de juiste volgorde. 

Opnemen
Met deze ontvanger is het mogelijk om op te nemen en dit kan op een aantal manieren, namelijk op een usb stick, usb harddisk (maximaal 500GB) of op een NAS (network attached storage). Doordat het een Twin Tuner is kunt u 2 programma's tegelijkertijd opnemen en een ander oprogramma bekijken (mits de ontvanger met 2 coaxkabels aangesloten wordt op de schotel).

Decoderen
De gemaakt opnames worden 's nachts nadat de ontvanger in stand-by wordt gezet gedecodeerd, hierdoor is mogelijk om een opname te maken van een andere zender dan waar u naar kijkt. 
 
Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen


            
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverd

€ 299,00 € 449,00


Toshiba Externe Hardeschijf 1tB

Toshiba Externe Hardeschijf 1tB

Toshiba Externe Hardeschijf 1tB

Externe hardeschijf, speciaal voor satellietontvangers
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd