WD-SAT

Abonnementen canaldigitaalBasis-HD Recreatie abonnement € 15,95

Basis-HD Recreatie abonnement € 15,95

Recreatie Basis HDTV Pakket , op avontuur met de boot, camper of caravan? Ontspannen in je vakantiewoning? Met het Recreatiepakket van Canal Digitaal kijk je in (bijna) heel Europa naar het beste wat tv te bieden heeft. Hiermee zie je namelijk alle zenders van thuis. In dezelfde kwaliteit, dus in HD. Ontdek het nu met een superkorting!

Van 21 maart t/m 21 september 2018 ontvang je alle zenders uit het Recreatiepakket in haarscherpe HD-kwaliteit.

Ook tussen 21 september en 21 maart valt er met het Recreatiepakket genoeg te ontdekken. Dan heb je namelijk nog steeds toegang tot de meer dan 170 vrij te ontvangen zenders, inclusief een groeiend aantal HD-kanalen. Ideaal als je er in de herfst of winter nog even lekker tussenuit wilt.

  • Recreatie Basis HD is hét pakket om de hele zomer van je favoriete Nederlandse tv-programma’s in HD te genieten!
  • Met Recreatie Basis HD kijk je van 21 maart t/m 21 september 2018 naar alle zenders zoals hieronder vermeld, waaronder alle grote commerciële zenders
  • In dit pakket ontvang je ook na 21 september altijd nog meer dan 170 vrij te ontvangen zenders
  • Het abonnement duurt een jaar, maar je betaalt altijd alleen voor de zes maanden waarin het volledige aanbod aan zenders wordt gegeven

Nu de 1e maand geheel gratis !!
 


Binnen 48 uur uit voorraad geleverdBasis-HD abonnement € 22,95

Basis-HD abonnement € 22,95

BasisHD - alleen de prijs is basis. Met dit goedkope abonnement voor digitale televisie en HDTV geniet je van de leukste tv-zenders in de beste HDTV kwaliteit. Een breed instappakket voor digitale televisie en radio met een voordelige abonnementsprijs.

Dit tv abonnement bevat veel comedy, muziek, sport, cultuur, erotiek en documentaires. Van Eurosport tot TV Oranje, van Hustler TV tot National Geographic Channel. Er is altijd wel iets op tv om naar te kijken! De eerste maand kijk je bovendien naar alle tv zenders van CanalDigitaal.


Binnen 48 uur uit voorraad geleverdFamilie-HD abonnement € 24,95

Familie-HD abonnement € 24,95

FamilieHD - hét digitale televisie abonnement waar de hele familie blij van wordt. Met méér cartoons, méér series en méér themazenders hoeft niemand zich meer te vervelen! In vergelijking met het BasisHD-pakket ontvang je maar liefst 25 extra digitale tv-zenders, waarvan 2 extra zenders in HDTV kwaliteit.

Terwijl de kleinsten tekenfilms kijken, genieten de tieners van het laatste nieuws op muziekgebied. Samen kijken jullie 's avonds naar de beste series en films. Of je nu samen of alleen kijkt: met FamilieHD is er voor elk wat wils.

 


Binnen 48 uur uit voorraad geleverdEntertainment-HD abonnement € 34,95

Entertainment-HD abonnement € 34,95

EntertainmentHD - hét digitale televisieabonnement voor de sportfanaat! Met méér sport en méér entertainment. Standaard zitten de zenders Sport1 Select HD, Sport1 Golf, Motors TV en AutoMotorSport HD in dit pakket. In vergelijking met het FamilieHD-pakket ontvang je bovendien maar liefst 11 extra digitale tv-zenders en 3 extra HD-zenders. 
Bij dit pakket ontvagt u ook alle zenders uit het Basis en Familie pakket
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd