WD-SAT

Bedrijfsprofiel

Het in Wommels gelegen eenmansbedrijf kent haar oorsprong in de wintermaanden van 2005/2006. De initiator en eigenaar van WD-SAT is Wichard Deinum. Deze enthousiaste jongeman werd 27 maart 1968 geboren te Burgwerd. Na een vlotte schoolcarrière en diverse bijbaantjes kwam hij al snel terecht bij een technische groothandel in Drachten. Na vele jaren ervaring in deze branche en zijn ondernemersgedachten werd er wel eens gefilosofeerd over enige vorm van zelfstandigheid. Na lang wikken en wegen en het beëindigen van zijn verdienstelijke voetbalcarrière bij het vlaggenschip van SDS was de tijd daar om de uitdaging aan te gaan en een eigen satellietbedrijf te starten.
Met veel gedrevenheid en vakmanschap is WD-SAT nu al een begrip in Friesland en de rest van Noord-West / Oost Nederland. De service en kwaliteit staan voorop en juist dat maakt WD-SAT waar het in haar korte bestaan nu al staat. Ook deze site is een verlengstuk van de service, een overzichtelijk geheel met duidelijke productinformatie die te allen tijde opgevraagd kan worden. Toch zal het persoonlijke contact altijd de boventoon blijven voeren. Korte snelle communicatieve lijnen via de mobiele telefoon zorgen ervoor dat uw specialist u niet in de steek laat!
 
Vragen, opmerkingen, problemen met aansluiten, iets monteren of iets defect? We luisteren...en we doen er wat mee !
 
                                                                                            

 
Service staat bij WD-SAT voorop!
WD-SAT heeft vakkundig personeel in huis en beschikt over een eigen technische dienst.

Service
Of u nu een TV, Satellietinstallatie, KPN-Digitenne of een Digitale Kabelontvanger aanschaft, u verheugt u op het plezier dat u eraan zult beleven. Terecht natuurlijk, dat mag u van de kwaliteit en het gebruiksgemak van toptechniek verwachten. Toch kan het zijn dat uw aankoop niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Aarzel geen moment en neem kontakt met ons op of loop bij ons binnen, wij helpen u graag met de juiste instellingen, uitleg bij de handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening, passende bekabeling en andere accessoires.

Reparatie
Mocht reparatie nodig zijn, dan zetten we ook daar meteen vaart achter. WD-SAT komt naar u toe, of u kunt het desbetreffende product bij ons brengen. Tijdens de duur van de reparatie bieden wij u een vervangend apparaat aan, zodat u doorlopend kijkplezier heeft.  
WD-SAT geeft u standaard 2 jaar garantie
 
 
 

 
              WD-SAT, UW VAKMAN