WD-SAT

Reviews



Naam : Albert Doorenbos
Datum : 04-08-2017
Bericht :

Precies het product wat ik zocht. Mooi op tijd geleverd


Naam : John
Datum : 10-06-2017
Bericht :

We hebben een Teleco telesat 65cm schotel laten plaatsen op onze camper en zijn zeer tevreden met het resultaat. Ook de service was goed; we kregen voor onze oude ontvanger nog een restwaarde terug. Wij bevelen wdsat zeker aan!


Naam : Dick Scholing
Datum : 17-05-2017
Bericht :

Onlangs in Duitsland een camper gekocht met een volautomatische schotel en toebehoren, maar dus niet geschikt voor Canal Digitaal. Ik had al begrepen dat veel bedrijven worstelen met de diversiteit aan software en het veranderen van satelliet door Canal Digitaal. Astra 1 blijkt namelijk vol te zitten en dus is men overgegaan naar Astra 3. Deze is echter minder krachtig waardoor het zuiden van Europa niet of nauwelijks bereikt wordt. Met deze wetenschap ging ik op zoek naar een adres die mij in een keer goed zou kunnen helpen. Een adres bij mij in de buurt gaf aan geen verstand te hebben van inbouw van satelliet apparatuur in een camper. Hij verwees mij naar WD-SAT in Wommels. “Dit is het beste adres op dit gebied” kreeg ik erbij te horen. De website van WD-SAT was snel gevonden. Ik meldde mij via de contactmail en gaf mijn probleem weer. Al heel snel kreeg ik antwoord met alles erop en eraan,zodat ik meteen wist waar ik aan toe was. Het was geen goedkope oplossing, maar wel de enige goede. Een afspraak gemaakt en 2 dagen later werd ik bij aankomst in Wommels al met koffie en cake opgewacht door de eigenaar. Nogmaals gaf hij duidelijke uitleg over de noodzakelijke werkzaamheden en over het hoe en waarom. Samen met een werknemer werd de klus in 1,5 uur geklaard en daarna gedemonstreerd. Perfect gedaan! Dit bedrijf aanraden? Absoluut.


Naam : Bauke Nagel
Datum : 12-05-2017
Bericht :

Vanochtend heeft Wichard in no time de ontvangst van mijn Oyster schotel opgelost.Voor een scherpe prijs krijg je super service met verse koffie. Prima werk van een prima vakman. Aanrader kom zeker terug!


Naam : marcel ortelee
Datum : 31-03-2017
Bericht :

Goed advies en super levering en istalatie


Naam : pieter
Datum : 14-03-2017
Bericht :

Prima service en prettige bejegening.


Naam : Arjo Levering
Datum : 13-03-2017
Bericht :

Hoi Wichard, bedankt voor de mooie Oyster 65cm installatie , het is super , we hebben vanmiddag gekeken en het was erg leuk om samen tv te kijken top en bedankt voor de goede service houden kontact


Naam : Joukje Terpstra
Datum : 13-03-2017
Bericht :

Hoi Wichard, zomaar even een berichtje om je te bedanken , de antenne deed het nu super was binnen 5 minuten geïnstalleerd. Wat een geweldige service. Groetjes; Joukje


Naam : G. van der Hof
Datum : 15-02-2017
Bericht :

Gister een nieuwe HD decoder besteld, bestelling was net geplaatst of er kwam al een melding binnen dat de order was verzonden.
Vandaag de order ontvangen, keurig verpakt en de ontvanger was helemaal ingesteld.
Super service van WD-SAT en levering binnen 24 uur. Wat anderen alleen maar zeggen maakt WD-SAT waar.
Dit bedrijf is echt een aanrader.
Goede zaken verder en tot de volgende bestelling.
Vriendelijke groet,

Gauke


Naam : Daan de Boer
Datum : 14-02-2017
Bericht :

Vandaag 2 Samsung televisies door WD-SAT laten installeren inclusief ophangbeugels Geheel keurig opgehangen en bekabeling vakkundig weggewerkt WD--SAT staat voor kwaliteit en perfectie, ik kan een ieder deze enthousiaste en kundige man aanraden
Groet,

Daan


Naam : Johan papjes
Datum : 14-02-2017
Bericht :

Top werk geleverd!! Alles keurig volgens afspraak en zeer snelle service een echte aanrader!!


Naam : Eric
Datum : 27-12-2016
Bericht :

Goedenavond Wichard, Afgelopen zaterdag 24/12 heb ik je gesproken aan de telefoon over allerlei satellietproblemen met ontvangers van verschillende merken. Hoewel ik niets bij je gekocht heb heb je me toch heel vriendelijk en rustig te woord gestaan en aan het einde was ik supertevreden over je. Het ging om de problemen met de ontvangst van diverse zenders uit Tsjechie. Ik heb vanwege de snelle levering besteld bij Bol.com maar het geleverde apparaat, Technisat S2, communiceerde niet met de meegeleverde afstandsbediening. Met als gevolg dat we de hele Kerst zonder Tsj. zenders zaten. Helaas kunnen we geen ijzer met handen breken en kan ik pas verdere actie ondernemen vanaf dinsdag. Maar nogmaals Wichard, voor jou alle lof! Met vriendelijke groeten, Eric


Naam : Henk en Truus Rodenhuis
Datum : 23-09-2016
Bericht :

Uitstekende service. Klantvriendelijk. Redelijke prijzen. Goede keuze. Aanbevelenswaardig!


Naam : anita
Datum : 22-09-2016
Bericht :

Super vlotte service!


Naam : Sonja van Lier
Datum : 21-09-2016
Bericht :

Ik heb het pakketje vandaag ontvangen en de decoder aangesloten. Gelijk kwamen alle zenders tevoorschijn. Topservice!!!


Naam : Joop Joosten
Datum : 16-09-2016
Bericht :

Hartelijk bedankt voor de snelle service om een nieuwe ontvanger naar de camping in Frankrijk op te sturen met 2 dagen was de ontvanger binnen.


Naam : E. van Dort
Datum : 09-09-2016
Bericht :

TOP service! Snelle respons en een mooi cadeau in de vorm van het nieuwste model van het bestelde voor de prijs van het "oude" model. 'Hut ab' voor deze zzp'er die weet wat customer service betekent. (grappig, ben WD Red fan en deze "WD" kan ik toevoegen aan de lijst) Veel succes voor WD-SAT!!


Naam : Koerting
Datum : 12-08-2016
Bericht :

Prima afhandeling van mijn aankoop order ( super)


Naam : Helmi Hendriks
Datum : 15-07-2016
Bericht :

Dankjewel voor de super snelle service van het recreatiepakket , werkt echt perfect, goede kwaliteit we hebben super mooi beeld en goede zenders :) ik kan jullie aanbevelen aan ieder die maar iets nodig heeft op satellietschotel gebied


Naam : PLLambers
Datum : 12-07-2016
Bericht :

Duurde lang voordat de schotel geleverd was, ivm geen voorraad importeur, maar we werden prima geholpen


Naam : Bob Wentink
Datum : 25-06-2016
Bericht :

Een zeer snelle, directe, no-nonsens behandeling. Pakket goed aangekomen, beloften nagekomen. Kortom: zeer goed!


Naam : Rudolf Oudkerk Pool
Datum : 11-06-2016
Bericht :

Ik heb de SAB Titan Micro in goede orde ontvangen en na het inladen van de tv kanalen via de fastscan werkt het apparaat goed.(nodig na de veranderingen bij Canal +) Ik ben dus een tevreden klant


Naam : Wouter Kranenburg
Datum : 02-06-2016
Bericht :

Mijn ervaring met de SAB Titan 1 Micro SE HD Satellietontvanger is voortreffelijk. Met mijn oude ontvanger viel het signaal vaak weg door de invloed van een flatgebouw, maar bij de SAB valt het signaal dankzij de grote buffer nooit meer weg! Ideale ontvanger voor moeilijke ontvangstposities!


Naam : Hans Poort
Datum : 27-05-2016
Bericht :

Pas nu kan ik reageren op de al op 31 maart afgeleverde Samsung 32" TV UE32J5250AS. Deze TV is aangeschaft om te gebruiken in de caravan (en 's winters thuis. Gebruik in de caravan was pas deze week aan de beurt. Het is een uitstekende TV en de snelle levering door WD-SAT was gecompleteerd met een vóór-geïnstalleerde optie voor CanalDigitaal. Alleen kwam ik er pas na een uurtje achter dat deze de naam 'CD TVV Telesat' heeft, maar daarna is het gebruik gemakkelijk. De keuze van dit model Samsung TV is gebaseerd op de unieke aanwezigheid van een tuner met kaartslot voor zowel Schotelantenne als Kabelantenne. Dit komt niet veel voor. Kortom ben ik zeer tevreden over de aanschaf en zeker over de snelle levering door WD-SAT


Naam : Andries Vrieswijk
Datum : 17-05-2016
Bericht :

Super service!!


Naam : Kees Saarloos
Datum : 15-05-2016
Bericht :

Enkele weken geleden een SR Mecatronic ASR 850 Flat Skew via de webwinkel besteld. Na enkele dagen was deze al binnen. Bij het uitpakken ondekte ik dat tijdens het transport de lnb arm was afgebroken. Per mail contact opgenomen en binnen een half uur bericht dat ik de unit terug kon sturen en intussen werd een nieuwe unit besteld. (Wichard was zelfs voor een korte vakantie een paar dagen weg. zelfs dan vergeet hij zijn klanten niet !) Ondanks de hemelvaart en de vrije dagen had ik de nieuwe unit binnen enkele dagen weer binen. Hij staat nu op mijn camper en werkt prima. WD-Sat is een bedrijf met scherpe prijzen en een uitstekende service.


Naam : HE Visser
Datum : 11-05-2016
Bericht :

Dank voor de zeer snelle levering en het gegeven advies. Werkt perfect. Top!


Naam : Jeroen Aben
Datum : 25-04-2016
Bericht :

Snelle en goede informatie. Vlotte afhandeling. Prima dus! Jeroen


Naam : Harry
Datum : 04-04-2016
Bericht :

Helemaal TOP!! Daar canaal digitaal is overgestapt op HD, had ik een andere lnb nodig. Zodoende via internet bij WD sat terecht gekomen. Maar niet goed gekeken natuurlijk, eerst even bellen, om te kijken of Wichard aanwezig is! Des ondanks door mevrouw erg goed geholpen en een meer koppige lnb mee gekregen om te proberen!! savonds belde Wichard op om te vragen of het gelukt was! Heb vandaag gelijk mijn set voor het buitenland besteld bij WD sat, en kreeg tijdens het typen van dit relaas al een melding dat de set verstuurd is. Van zulke service en vertrouwen wordt een mens blij!!!


Naam : C. Stroes
Datum : 31-03-2016
Bericht :

Ben heel tevreden over de snelle en correcte aflevering. Website is overzichtelijk en artikelen zijn scherp geprijsd. Scherpe prijzen


Naam : Henk en Astrid van Doesum
Datum : 28-03-2016
Bericht :

Perfecte service. Zeer tevreden en zeer aanbevelingswaardig. Werken heel netjes ruimen alle rommel op kortom perfecte service. Bijzonder aardige mensen.


Naam : Jitze Posthumus
Datum : 27-03-2016
Bericht :

Samsung smart tv gekocht voor rechtstreeks gebruik op Canal Digital. Laagste prijs van heel Nederland en top service! Op zaterdag bezorgd, de volgende dag bij installatie problemen. Mijn vraag per mail werd n.b. op Eerste Paasdag per omgaande beantwoord waarmee het probleem was opgelost.


Naam : wim mengerink
Datum : 27-03-2016
Bericht :

dienst tot nu toe uitstekend product moet zich nog bewijzen groetjes


Naam : Feenstra
Datum : 23-03-2016
Bericht :

Prima service,nemen er de tijd voor...


Naam : isabella
Datum : 23-03-2016
Bericht :

Super snelle service, goed contact een dikke pluim.


Naam : Gerben
Datum : 05-03-2016
Bericht :

Prima service


Naam : Rob Kossen
Datum : 02-03-2016
Bericht :
 
Begin vorig jaar hebben wij door WD-Sat op onze camper een 85cm Oyster (skew) laten monteren alsmede een Denson ontvanger met een Avtex televisie laten installeren. Alles bij ons thuis. Wichard moest daarvoor met zijn assistent helemaal naar Velserbroek (N-H) komen.  Wij waren zeer content met deze service én het resultaat. Overigens was eerder de ontvangst in Wommels ook zeer gastvrij en nam Wichard alle tijd voor ons.
 
Tijdens een korte vakantie vorig jaar in Duitsland en Oostenrijk tijdens de Kerstdagen bleek plotseling dat wij geen ontvangst meer hadden terwijl bij een eerdere vakantie alles perfect werkte! Dat was ontzettend balen te meer omdat wij fervent luisteraars zijn van de Radio 2 Top 2000 Aller Tijden en wilden dat beluisteren.
Op 2e Kerstdag een SMS-je en mailtje naar Wichard gestuurd met onze hulp-vraag. Op dat moment realiseerden wij ons niet dat het Kerst was. Tot onze verbazing zagen we de volgende dag, zondag 27 december, dat Wichard had gereageerd.
Wat volgde was intensief SMS-verkeer tussen Wichard en ons gedurende de hele zondag (met enige onderbreking omdat wij inmiddels doorreden richting Oostenrijk). Wichard heeft ons allerlei technische oplossingen doorgegeven echter zonder resultaat. Vanaf 18.49 uur (ik heb nog alle SMS-jes bewaard en kan het zodoende nakijken) volgden 51 (!!) SMS-jes over en weer tot 22.23 uur! We hebben het wel over zondagavond!!
In de tussentijd stelde Wichard nog voor om (kostenloos) een nieuwe ontvanger op te sturen, desnoods naar Oostenrijk, voor het geval dit de oorzaak zou zijn.
Toen wij zelf al een beetje de hoop hadden opgegeven kwam Wichard laat op de avond nog met een zoveelste optie. En die werkte!! Uiteindelijk konden we weliswaar uitsluitend via de Astra 3 de digitale NL-zenders inclusief de Radio te kunnen ontvangen en konden we  “onze” Top 2000 verder beluisteren. Door nog onbekende oorzaak bleek er geen Astra 1 ontvangst mogelijk te zijn.
Wij hebben Wichard gevraagd ons een factuur voor alle service en hulp te sturen echter zijn steevast en korte antwoord was: “Je krijgt geen factuur. Ik lever graag service”. En toen wij antwoordden dat er o.i. op service een houdbaarheidsdatum zit was zijn antwoord: “Mijn service heeft geen houdbaarheidsdatum.”
 
Het mag geen verrassing zijn dat wij zeer tevreden zijn over Wichard en zijn bedrijf. Sindsdien hebben wij vele mensen aangeraden om naar WD-Sat te gaan en zullen dat ook blijven doen. Wat een ongekende service, kennis en kwaliteit van dit bedrijf. Waar vindt je dat tegenwoordig nog.
Wichard, wij willen je wederom heel erg bedanken voor je zeer toegewijde service. Top!!!!!!
 
Rob en Sonja Kossen
Velserbroek

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam : Riny van Sprundel
Datum : 29-02-2016
Bericht :

Beste Wichard, Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling van de bestelling. Ook dit keer was dit prima voor elkaar. In 2 dagen had ik mijn satellietontvanger in Frankrijk! Ook bedankt voor je adviezen. Wellicht tot een volgende keer. Zeer aan te bevelen dit adres!!! A++++ 
 


Naam : Aad Wols
Datum : 28-02-2016
Bericht :

Wichard, hartelijk dank voor de goede service. Ondanks wat zorgen van mijn kant of de zending wel goed zou aankomen i.v.m. een onduidelijke adreswijziging bij postnl, is alles prima verlopen. De geleverde apparatuur werkt ook heel goed! Misschien wel tot een volgende keer. Hartelijk dank. 
 


Naam : JanQuirijnen
Datum : 26-02-2016
Bericht :

Het is bewonderenswaardig om te constateren op welke manier de eigenaar van WD-SAT met een (erg) lastige klant omgaat. Om een lang verhaal kort te maken, in verband met de overstap naar HDTV van Canaldigitaal en omdat ik van een aparte decoder af wilde, ben ik eens rond gaan neuzen op internet en kwam zo bij Wichard terecht. Wel ver weg; ik woon in Brabant en hij in Friesland.

Na veel wikken, wegen en advies besloot ik voor de tijd dat wij met de caravan op pad gaan, een Triax schotelset met DUO LNB en een Avtex 187DRS televisie met DVB-S te bestellen. Uitstekende kwaliteit, schokbestendig en met fastscan voor Canal Digitaal. Wel prijzig, maar met een gratis CI+ module vanwege een WD-SAT actie ook weer niet. Nadat de spullen waren ontvangen heb ik uiteraard van alles uitgeprobeerd. Eigenlijk onder e-mailbegeleiding van Wichard, want ik kwam er een-twee-drie niet zelf uit.

Op een gegeven ogenblik ontdekte ik dat de tv niet werkte op mijn Ziggo kabel. Het bleek dat hij geen DVB-C had. Oeps! Onhandig, want ik wilde de tv ook thuis en ook op een camping met kabel kunnen gebruiken. Via e-mail voor de zoveelste keer contact met opgenomen Wichard. Stuur maar retour, dan gaan we voor een andere tv. Dat werd in dit geval de Nikkei NLD20MBK. Iets mindere kwaliteit maar ook met fastscan en alle DVB opties. En, niet onbelangrijk: ongeveer € 150,00 goedkoper. Wat was ik in mijn sas met die bereidwilligheid van Wichard om de tv om te ruilen.

En alles ging via de post. Binnen vier dagen was het proces helemaal achter de rug. De Avtex stond weer in Friesland, ik had een Nikkei en zelfs het creditbedrag was al aan mij overgemaakt! Geweldig, deze service! Wichard, bedankt hiervoor. Nooit gedacht dat dit zo soepeltjes kon gaan. En nu stop ik met dit verhaal, want ik zal voorlopig nog wel even zoet zijn met het verder precies uitrichten van twee satellieten via een DUO LNB. 
 


Naam :Jeroen
Datum : 20-02-2016
Bericht :

Geweldig hoe snel alles gaat en bovendien erg goed en duidelijk afgehandeld. De volgende keer weet ik waar ik moet zijn .. Perfect.. 
 


Naam : Ron van Weezep
Datum : 18-02-206
Bericht :

De zending en afhandeling van mijn bestelling is keurig verlopen. 
 


Naam : H van Drenth
Datum : 16-02-2016
Bericht :

In overleg product besteld en volgende dag al geleverd , een 9 op z,n plaats voor de service. 
 


Naam : Jan Gossink
Datum : 16-02-2016
Bericht :

Szanda-varalja 16-2-2016 Tv ontvanger stuk, En wat doe je dan ! Natuurlijk (Wichard) WD-SAT bellen en een nieuwe bestellen en binnen de kortste tijd was alles geregeld inclusief het afstellen van de ontvanger (geheel gratis) daar ik de leeftijd heb van 75 jaar.
Mijn geweldige dank hiervoor ,mijn volgende apparaten zullen zeker van hem komen HONGARIJE 16-2 2016
 


Naam : B. Hermens
Datum : 08-02-2016
Bericht :

De Technisat die ik heb gekocht bij WD-SAT werkt prima, snelle levering en goede service bij wat kleine probleempjes die ik had. Aanrader!
Groeten,

Ben 
 


Naam : Oudkerk-Pool
Datum : 27-01-2016
Bericht :

Bonjour Heer Deinum.
Ik heb de rebox zojuist in goede orde ontvangen en ook hier doet ie het weer.
Bedankt voor de snelle service.
Vriendelijke groet,

Rudolf Oudkerk Pool
 


Naam : De Bruin
Datum : 13-01-2016
Bericht :

Vandaag een Travelvision TVA-80 Laten monteren door WD-SAT
Echt een aanrader dit bedrijf, komt op tijd op locatie monteren en werkt alles vakkundig weg.
Zelfs in de kledingkast wordt alle bedrading netjes weggewerkt.
Avtex TV met ingebouwde DVB-S tuner keurig op een beugel opgehangen.
Ben in mijn nopjes met de aangeschafte spulen en zal uw bedrijf promoten waar ik kan bij andere camperaars.
Goede zaken en vriendelijke groet,

Jan de Bruin
Amersfoort 
 



Naam : Sjef Oerlemans
Datum : 12-01-2016
Bericht :

Hallo Wichard deinum,

Enorm bedankt voor je hulp die je mij via mail op de late avond van 12-01-2016 heb toegelicht .
ik was met de camper van Portugal naar Spanje gereden.
Aangekomen op een camperplaats geen tv via mijn oyster vison 65, van alles geprobeerd maar niks hielp.
Heb contact op genomen met WD-SAT in Nederland en kreeg contact met Wichard die toch de moeite nam om mij te helpen.
Binnen enkele minuten had ik weer TV.
Als nog bedankt Wichard
 


Naam : P. Adams.
Datum : 20-12-2015
Bericht :

Beste Wichard, Wonende in Frankrijk, problemen met de canaldigitaal ontvanger. Nieuwe besteld bij WD Sat. Probleemloos opgestuurd en geïnstalleerd. Ik had wat vragen omtrent opsturen. Direct antwoord via email. Uiterst vriendelijk en service gericht. Ik maakte een tikfout bij het overmaken van het geld, het tientje teveel zat gewoon in de doos! Waar vind je dat nog in deze tijden? bij WD Sat in Friesland dus. Een echte aanrader dus. 
 


Naam : Gert Blok
Datum : 12-09-2015
Bericht :

Beste Wichard, door de wijzigingen van Canaldigitaal hadden wij grote problemen met de instellingen en ontvangst via de Mecatronic ASR-850 Flat Skew. Op een gegeven moment ontvingen wij alleen nog Engelse zenders en Canal digitaal was totaal verdwenen. Na telefonisch contact besloot je naar onze staanplaats te komen op een zaterdagmiddag, in een kwartier was alles weer juist ingesteld en alle zenders weer op de juiste plaats. Gratis, geen voorrijd kosten, gewoon service, geweldig, bedankt Wichard!

Gert Blok
 

Naam : Jan
Datum : 12-09-2015
Bericht :

 
Ik ben super in mijn nopjes.
Nieuwe Avtex TV geinstalleerd en een Oyster HDTV ontvanger.
Alles werkt helemaal top.
Nogmaals bedankt voor je super service ook Einstein bedankt.... .
En super leuk hier in sneek.  Kan alleen de blonde dames niet verstaan haha


Cheers
Jan
 

Naam : Gijs
Datum : 03-09-2015
Bericht :

Gisteren besteld en vandaag netjes geleverd uitgepakt en meteen alles aangesloten werkt perfect mooi beeld in de camper

 
 
Naam : Jaap Budding
Datum : 29-07-2015
Bericht :

Zoals eerdere service,: wederom heel erg goed geholpen, heeft de tijd genomen en het (kleine) probleem opgelost. Dit bedrijf is echt een aanrader !!!
 

Naam : Henk Jansen
Datum : 20-06-2015
Bericht :

Ik heb een Oyster HD zelfzoekende schotel laten plaatsen op lokatie!!Een geweldige ervaring!! WD-SAT werkt snel ,precies (alles in overleg)en schoon (de schoenen werden uitgetrokken voordat men naar binnen ging).Een deskundig team met een prettige samenwerking! Mannen bedankt.
 

Naam : Gert Blok
Datum : 15-05-2015
Bericht :

Hoi Wichard en Dirk,
Zoals afgesproken zijn wij vrijdag aangekomen op een door jou uitgekozen en betaalde camperplaats in Wommels.
Het weer werkte mee en jullie samen gingen direct aan de gang. Dus wij konden een dag extra genieten van de camperplaats aan de haven. De volautomatische schotel en tv werken perfect. Alles netjes weggewerkt en opgeruimd. Wat een toeval dat een andere camperaar die toevallig ook op deze plaats stond ook een schotel en tv wilde, jullie konden gelijk weer aan de slag. Bedankt, Gert en Sylvia Bergen op Zoom
 

Naam : J. Zuidewind
Datum : 04-05-2015
Bericht :

Voor de vakantie wil je weten of je recreatieset van Canaldigital nog goed functioneert. Servicepunt Wommels werd gekozen. Een goede keus want na het testen de rekening gevraagd. Geen kosten. Dat is nog eens service waarvoor hartelijk dank.
 

Naam : P. Mengelberg
Datum : 30-04-2015
Bericht :

Geachte heer Deinum,

De bestelling is in goede orde ontvangen. Weggaan hem volgende week met de schotel gebruiken!
 

Naam : Willem Mulder
Datum : 14-04-2015
Bericht :

Binnen 5 minuten reactie op vraag, topbedrijf!!!

 

Naam : Marc Nuijten
Datum : 10-04-2015
Bericht :

Super service: je wordt netjes terug gebeld, je wordt correct en vakkundig te woord gestaan en geholpen en de levering verloopt snel. Hierdoor zojuist mijn derde bestelling bij jullie gedaan. Ga zo door!!!!

 

Betty Sonke
Datum : 23-03-2015
Bericht :

Snelle levering Goed verpakt

 

Naam : Ed Kroonsberg
Datum : 31-01-2015
Bericht :

Bestelde product binnen de aangegeven 48 uur, in prima staat, geleverd door PostNL.

 

Naam : Jaap Budding
Datum : 09-01-2015
Bericht :

Hallo, om de service van WD SAT en ondanks mijn inspanningen om een positief stuk over jou en je bedrijf te (laten) plaatsen in o.a. de KCK, ANWB etc. is het mij niet gelukt, nogmaals bedankt voor je MEGA service in de afgelopen vakantie, ik zal je bedrijf overal de hemel in prijzen, groet van een tevreden klant, Jaap Budding

 


Naam : Fonsz Kriegsman
Datum : 21-12-2014
Bericht :

Wichard heeft veel kennis van zaken, kent alle ontvangers uit zijn hoofd. Weet vele details uit zijn hoofd waardoor ik een goed keuze kon maken. Nu een prima werkend systeem thuis voor een hele strakke prijs! Fijne service!

 

Naam : Hans Paymans
Datum : 15-12-2014
Bericht :

Gunstige prijs en snelle levering. Direct antwoord op vragen. Zo hoort het in een goede webshop. 

 

Naam : J. de Boer
Datum : 30-11-2014
Bericht :

Prima service, een aanrader! 

 

Naam : Sonja van Vlier
Datum : 30-11-2014
Bericht :

Goedenavond,

Hierbij wil ik u laten weten dat het pakket vanmorgen bij mij thuis is afgeleverd. Bij deze wil ik u bedanken voor de attente en goede  snelle service.
U verdient, om zoals ze het in tv programma kassa zeggen " Een warme douche".
Met vriendelijke groet,
Sonja van Vlier.

 
 
Naam : Marieke van Rosmalen
Datum : 27-11-2014
Bericht :

Ook 2 jaar na aanschaf van een ontvanger, weer super fijn geholpen, ! Bedankt voor de goede en snelle service !

 

Naam : Erwin Schimmel
Datum : 30-10-2014
Bericht :

Zeer goede service. Bestelde product was voorlopig niet op voorraad. duurdere model werd ter compensatie voor zelfde prijs opgestuurd. Zondag besteld, dinsdag in huis!

 

Naam : Jaap Budding
Datum : 22-10-2014
Bericht :

 
WK voetbal in de caravan (of niet ?) 
 
Omdat wij dit jaar wat langer met de caravan op vakantie wilden gaan, hebben wij voor ons vertrek (voor het eerst !) een tv en schotelset aangeschaft. Lekker knus bij de caravan WK voetbal kijken.
 
De schotelset en een abonnement bij canal-digitaal op de caravanbeurs in Leeuwarden gekocht en afgesloten. Een tv via een internetwinkel WD-SAT in Friesland besteld, keurig afgeleverd. Met behulp van buren die al wat ervaring hadden met tv onderweg het e.e.a. aangesloten en uitgetest, de installatie verliep wat moeizaam maar is uiteindelijk met veel gedoe toch gelukt.
 
Op de eerste camping in Noord Frankrijk het boeltje uitgepakt en geïnstalleerd, de satfinder met een korte kabel aangesloten, en ja hoor veel gepiep. De satfinder er tussenuit en de bij de set meegeleverde 20 meter kabel aangesloten. Geen beeld maar wel irritatie (voor velen herkenbaar heb ik later ervaren). weer proberen en weer proberen, uiteindelijk geen beeld.
 
Van mede kampeerders allerlei goedbedoelde oplossingen, soms ongevraagd en soms gevraagd, binnen no-time staan er mannen om je heen die dit weten en dat weten, maar nog steeds geen beeld. Het hele boeltje maar weer opgeruimd en ingepakt.
 
Bovenstaand relaas heeft zich op een aantal campings verder naar het zuiden herhaald, zonder resultaat, wel veel irritatie maar nog steeds geen beeld. 
 
Ik ging ervan uit dat de schotelset ok was, goede raad was duur, het WK voetbal kwam steeds dichterbij, de tv leverancier in Friesland een mail gestuurd. Het was zondag bleek later, je kijkt op vakantie niet op een dag, toch!. Kreeg van Wichard van WD-SAT direkt een mail (ook op zondag) terug met aanwijzingen en mogelijke oplossingen. alles uitgeprobeerd, zonder resultaat.
 
De dagen daarna heen en weer met Wichard gemaild en zelfs gebeld, deze man heeft echt engelen geduld en service gevoel. Uiteindelijk heeft Wichard voorgesteld een nieuwe televisie naar, wij stonden inmiddels in Italië, de camping te sturen. Een onvoorstelbare service dunkt mij !! 
 
Opeens kreeg ik een ingeving, het zal toch niet aan de meegeleverde 20 meter kabel liggen?
 
Op naar een piepklein Italiaans winkeltje en voor 50 eurocent per stuk een paar nippeltjes gekocht, het bestaande gesealde nippeltje met een stuk van de kabel geknipt en een nieuwe gemonteerd.
 
Ja hoor na veel ergernis en geploeter BEELD, het hele WK onderweg kunnen volgen.
 
Onze oprechte dank gaat uit naar Wichard voor zijn geweldige service, een warme douche, een opgestoken duim en wat er nog meer voor staat. Een internetwinkel naar ons hart.
 
Ook dank aan mede kampeerders met hun goedbedoelde suggesties, die zich in bovenstaande kunnen herkennen, dank !
 
Jaap Budding

 

Naam : Johan Vaessen
Datum : 21-10-2014
Bericht :

Alles in goede orde ontvangen binnen twee dagen na de bestelling, top.

 

Naam : F.O. Laks
Datum : 07-10-2014
Bericht :

Goede informatie over artikelen vlotte levering. Wederom zeer tevreden

 

Naam : Rob Burg
Datum : 17-09-2014
Bericht :

Hee Wichard, Dankzij je goede adviezen en de geleverde kwaliteit kunnen wij nu vanuit Zweden gebruikmaken van de Astra1 en Astra3 satelliet. Na veel puzzelen, ook door een installatie bureau, hebben we sinds 6 uur vanavond een super scherp beeld op onze tv, in HD! Geheim zat in het feit dat we problemen hadden met de plek waar de schotel hing, er zaten bomen voor . Ook zit de thor satelliet tussen Astra1 en Astra3 in. We hebben nu een 89% kwaliteit op astra3 tegenover 14% op de andere schotel plek.

Med vänliga hälsningar, Rob Burg, Torup, Halland Sverige

 


Naam : Geralt Walters
Datum : 04-09-2014
Bericht :

 
 
Inmiddels alles opgehangen !
Deze FUBA schotel is gemakelijk uit te richten, veel beter dan de Technisat !
Het signaal is i.d. veel beter, alles zit tussen de 80 en 90 %
Waar de Technisat amper 60 - 70% haalt.
Ik ben er erg blij mee !!

Groet, Geralt Walters
 

 
Naam : G krijgsman
Bericht : 25-08-2014
Bericht :

Uw webshop is goed overzichtelijk en duidelijk
Levering snel en perfect
Met vr.gr. G krijgsman

 

Naam : Jos en Thea Hibma
Datum : 18-08-2014
Bericht :

Wij wonen permanent in Frankrijk en bestelden, voor het kunnen blijven ontvangen van de Ned. zenders, bij WD-Sat een nieuwe HD satelliet tuner. Direct na ontvangst van onze betaling werd het bestelde artikel verzonden. Helaas raakte dit vervolgens ergens in verzendtraject zoek. Na melding hiervan werd gelijk zonder verdere navraag een ander exemplaar geregeld ! Wat een service ! Na ontvangst van het apparaat stuitten wij bij het installeren op een klein probleem (het Canaldigitaal kaartje moest geheractiveerd worden) ook dit werd acuut telefonisch opgelost. Dus ook de after-sales is perfect. Wij kunnen WD Sat bij iedereen van harte aanbevelen !

 

Naam : Groothuis
Datum : 16-07-2014
Bericht :

Zeer snelle levering! Hartelijk dank

 

Naam : Hans Elands
Datum : 15-07-2014
Bericht :

Zeer snel antwoordt op onze problemen, van canal digital kregen wij tot nu toe helemaal geen antwoord.Daarom heb ik de bestelling nu bij jullie besteld Hans Elands

 

Naam :Rene Winkelman
Datum : 28-06-2014
Bericht :

Nadat we onze eisen voor tv-aanschaf hadden vastgesteld op basis van helder en deskundig advies van Wichard een Avtex gekocht. De installatieprobleempjes mbv advies Wichard snel opgelost. Eindresultaat: - een product dat volledig voldoet aan onze verwachtingen Conclusie: - klantvriendelijkheid, deskundigheid, betrouwbaarheid en service van een nivo welke voor huidige begrippen ongekend hoog is. Veel succes toegewenst met WD-SAT, want jullie verdienen het.

 

Naam : Herman de Jager
Datum : 24-06-2014
Bericht :

Prima levering van prachtige TV van Mobile TV en satelliet ontvanger en uitstekend advies bij ingebruikname, zowel telefonisch als per mail snelle reactie. Tiptop service.

 

Naam : Jos Dassen
Datum : 14-06-2014
Bericht :

Wij hadden een stabeeper besteld, in de praktijk bleek dat er een los contact in de stabeeper was. dit gemeld aan Wichard. wij kregen een kort maar krachtig antwoord "Stuur maar retour, wordt omgeruild Groet, Wichard". dit is inderdaad gebeurd na 3 dagen was de nieuwe satbeeper alweer in ons bezit, alles werkt nu prima. Dit is de ouderwetse service zoals het ook hoort, wat je helaas op de dag vandaag niet meer overal kunt verwachten. Het spreekwoord zegt "service is belangrijker dan verkoop"! Wij zullen het bedrijf van Wichard promoten met een "zeer warme douche"!!! Gr. Jos Dassen Belgie

 

Naam : Rudolf Oudkerk Pool
Datum : 10-06-2014
Bericht :

De bestelling 140000115 een rebox 8220HDTV-PVR is goed en zeer snel uitgevoerd.

 

Naam : Rob Leerink
Datum : 18-05-2014
Bericht :

Prima en snelle levering.

 

Naam : Paul Pieket Weeserik
Datum : 22-03-2014
Bericht :

Wij zijn zeer tevreden over de levering van de door ons bestelde Rebox RE-8220HD S-PVR. Ook de informatie die we vooraf kregen over de bestelling was perfect en zeer duidelijk. Na de levering hadden we "problemen" om de Rebox goed aan te sluiten op onze TV. Maar ook hiermee kregen we via de mail duidelijke en prettige hulp. We wonen in Zweden en zijn heel erg blij met WD-SAT. We zullen het bedrijf, indien nodig, bij iedereen aanbevelen. Service is zoals het overal zou moeten zijn, heel erg prettig en vakkundig. Paul

 

Naam : Sjoerd

Datum : 19-03-2014
Bericht :

Zeer tevreden. De volgende dag al in huis.
 
 
 

Naam : Eric
Datum : 19-03-2014
Bericht :

Goed product, snelle levering en facturering.Uitstekende service en afhandeling


 
 

Naam : Hans Heemskerk
Datum : 08-03-2014
Bericht :

De TV goed ontvangen, de ci kaart omgeruild en ja hoor hij doet het super.Hartelijk dank voor de zeer goede service.
Groeten Hans Heemskerk


 
 

Naam : R. Opsteegh
Datum : 06-03-2014
Bericht :

Hallo WD-SAT ik wil je even bedanken voor de goeien en snelle service ben blij dat jullie mij goed en corect hebben geholpen ik zal jullie ok zeker aan onze camper vrienden adviseren top je heb mij er als klant bij ieder geval tot ziens.

mvg R.Opsteegh
 
 
 

Naam : Bert van Zoest
Datum : 23-02-2014
Bericht :

Bert van Zoest Oliva, Spanje 23-2-2014 In juni 2013 kochten we bij WD Sat een camper tv, binnen de kortste keren werd het apparaat keurig verpakt bij ons afgeleverd. Ook over de kwaliteit van beelden en geluid waren wij uiterst tevreden. Vanmorgen (zondag) bood een buurman op de camping aan om een radiozender op de tv op te slaan. Even later konden we dus geen enkele Nederlandse zender meer ontvangen, nadat ik uren bezig was geweest om te trachten dit weer te herstellen , besloot ik WD Sat een mailtje te sturen om hulp (zondagmiddag !!). Na korte tijd ontving ik een mailtje waarin de oplossing werd aangedragen. Fantastisch , duidelijk geen sprake van " uit het oog, uit het hart". Bedankt Wichard voor de service!! Bert van Zoest.


 

Naam : Agnes van Roosmalen
Datum : 27-01-2014
Bericht :

Goedemorgen Wichard,

Hartelijk dank voor uw snelle antwoord en duidelijke uitleg. We hebben uw advies opgevolgd en nu kunnen we het einde van elke opname zien. We zijn zeer tevreden met het apparaat.

Met vriendelijke groet,
Agnes van Roosmalen 
 
 

Naam : T. de Reus
Datum : 15-01-2014
Bericht :

Dank u voor de snelle service.
Ontvanger is bedrijf klaar kanalen geïnstalleerd, klasse.
Ook dank voor het extraatje van de warme bakker, gaan we morgenvroeg tijdens het ontbijt van genieten.
Met vriendelijke groet,

Tonnie de Reus
 
 

Naam : H.Barmentloo
Datum : 15-12-2013
Bericht :

Begin december vertrokken we voor een Reis van 5 maanden naar Spanje/Portugal . Na twee dagen deed onze TV, welke kort daarvoor bij WD SAT kochten, het niet meer . Na telefonisch contact met Wichard stelde deze spontaan en zonder enig voorbehoud voor ons een nieuwe te sturen naar ons vakantieadres in Spanje,welke we inmiddels ook binnen een week ontvingen. Dat is nu echte SERVICE . We kunnen WD SAT echt aanbevelen , vooral voor betrouwbaarheid en service . Herman Barmentloo 

 


Naam : Yiannakis
Datum : 25-11-2013
Bericht :

Het contact is prettig en op horte termijn. Levering is ook correct en snel uitgevoerd. En dat alles bij een zeer prettige prijsnivo.

 

Naam : Jels Deli-Deux
Datum : 14-11-2013
Bericht :

Ben zeer tevreden over de levering en de service die ik kreeg na mijn telefoontje

 

Naam : Behnam
Datum : 13-11-2013
Bericht :

I am always reluctant to buy via internet due to potential problems; but I must admit that I had a very good experience buying a device from this company; quick, supportive and excellent service

 

Naam : Joop Jansen
Datum : 04-11-2013
Bericht :

Na de storm van 28 oktober geen tv. Ik kreeg via via het adres van WD-SAT , en wat een verademing om iemand te treffen die nog aan goeie service doet. Wat zijn we goed geholpen en supersnel. Echt een aanrader en dat zullen we doen ook. Dank je wel Wichard voor je goeie service. 

 

Naam : Bert Ferro
Datum : 30-10-2013
Bericht :

Uitstekende service, alles kwam prima aan. Voor de bestelling heb ik veel en snel antwoorden gekregen op mijn vragen.

 

Naam : Wim van der Loo
Datum : 27-10-2013
Bericht :

Wat fijn te mogen constateren dat alles naar wens verloopt. Zowel over het advies, de geleverde materialen, en de bezorging waren zoals afgesproken, dus goed. Nu alles geinstalleerd is en perfect werkt ben ik zeer tevreden. vr.gr. Wim.

 

Naam : Peter van der Velden
Datum : 05-10-2013
Bericht :

De Led 12/220 volt Tv in goede orde ontvangen. Alles werkt. Mooi beeld. Hoop aan boord lang plezier van het toestel te hebben. Na installatie had ik nog een paar vragen. Op mijn mailtje kreeg ik heel snel een reactie. Top. Met vriendelijke groet en dank voor de correcte afhandeling, Peter van der Velden

 

Naam : Jessica Hazenbrink
Datum : 11-09-2013
Bericht :

We hebben onze Rebox 2210 decoder op woensdagmiddag besteld en de volgende dag al in huis. Een geweldige service. We zijn zeker van plan om bij deze zaak te blijven omdat service hoog in het vaandel staat. TOPPIE en de prijzen zijn super voordelig. Mvg Jessica

 

Naam : Bert Kuipers
Datum : 02-09-2013
Bericht :

Hallo Wichard, Ik wilde je even laten weten dat de tv in de camper prima voldoet. Prima prijs/kwaliteit verhouding en nogmaals dank voor de snelle en prettige service van vorige week!

 

Naam : E. van der Linde
Datum : 23-08-2013
Bericht :

Het bestelde artikel is in goede orde ontvangen binnen de gestelde tijd.

 

Naam : Gradus Snitselaar
Datum : 09-08-2013
Bericht :

Het dak statief voor de schotel is een mooi product, en het is supersnel geregeld. Over alles zeer tevreden

 
 
Naam : Ekko Smith
Datum : 16-07-2013
Bericht :

Positief
 

Naam : Ton Eyskoot
Datum : 03-07-2013
Bericht :

Het werkt prima nu. Hartelijk bedankt voor de service. Groeten, Ton Eyskoot

 

Naam : Etienne
Datum : 13-06-2013
Bericht :

Beste Wichard,
 
 
 
Wilde even laten weten dat ik erg blij ben met de Rebox.
 
Nogmaals bedankt voor de goede service!
 
 
 
Groet,
 
Etienne
 

Naam : Fred
Datum : 25-05-2013
Bericht :

Goede service en kwaliteit van het product. Zelfs de prijs incl. btw en verzenden is gunstiger dan bij canal digitaal zelf. Zeker aan te bevelen.

 

Naam : Bottenberg
Datum : 15-05-2013
Bericht :

Alles netjes op tijd afgehandeld

 

Naam : Gerard Scheers
Datum : 14-05-2013
Bericht :

Goed contact gehad via de mail, snelle accurate levering, goed op de hoogte gehouden van de leveringsstatus. Prima adres voor je online aankopen. En nog eens niet duur ook. Super !! m.v.g. Gerard.

 

Naam : Verschuren
Datum : 13-05-2013
Bericht :

Al jaren krijg ik een service die ongekend van kwaliteit is. Dit bedrijf zou een voorbeeld voor anderen kunnen zijn.

 

Naam : A.D. Salomons 
Datum : 07-05-2013
Bericht :

Zeer vlotte levering tegen een goede prijs. Goed op de hoogte gehouden van bestelling/levering.

 

Naam : J. van Daalen
Datum : 14-04-2013
Bericht :

Geachte heer/mevrouw, Mijn bestelling is door u correct afgehandeld,ben zeer tevreden betreft de Homecast 2100,en zal zeker de volgende bestelling weer bij u plaatsen, Met vriendelijke groet, J.van Daalen

 

Naam : I. Dijkstra
Datum : 20-04-2013
Bericht :

Beste Hr. Deinum, heb de M7 geinstalleerd in de caravan. Geen problemen ondervonden. Goed beeld en wat opvalt dat de zap-tijd erg gunstig is. Wel heel erg content met het haakse verloopstekkertje. We hopen er nog veel plezier aan te beleven. Nogmaals dank voor de goede aflevering en een fijn en vooral zonnig weekend gewenst. Groet. Ids Dijkstra Britsum

 

Naam : Henk Schouten
Datum : 16-04-2013
Bericht :

Ik heb een LED 12/220 volt TV besteld voor de caravan en voor een tweede TV thuis. Ik kan digitenne en sateliet gebruiken met deze TV. De module verwisselen in de TV en dan van digitenne naar satelliet of omgekeerd schakelen. De TV heeft een super strak beeld. Ik kan deze TV bij iedereen aanbevelen. Ik had wat problemen met instaleren maar even gebeld naar Wichard (WD-SAT) en ik werd super geholpen. ik ben zeer tevreden deze webshop is echt een aanrader

 

Naam : S. Heijkoop
Datum : 24-03-2013
Bericht :

Voor het eerst een schotelset besteld. Na wat informatie te hebben vergaard en wat gebeld met Hr. Wichard de schotel besteld. Exact op de juiste dag ontvangen. Niet helemaal de juiste schotel en de LNB. Na gebeld te hebben de juiste spullen ontvangen. Werkelijk een geweldige service. Zo zijn er niet meer veel. Kan deze webshop dan ook bij iedereen aanbevelen. Hr. Wichard namens mijn man en ik zijn we U zeer dankbaar voor de vlotte afwikkeling. Vriendelijke groet S. Heijkoop

 

Naam : S. Stokvis
Datum : 22-03-2013
Bericht :

Bedankt voor de snelle levering (binnen 24 u) de Denson Ds 1010 Road uitgepakt en uitgeprobeerd, alles werkt tot nu toe. Dus hopelijk heb ik er nog lang plezier van. Met vriendelijke groet. S.Stokvis

 

Naam : Marieke van Rosmalen
Datum : 22-03-2013
Bericht :

Hallo, graag wil ik even laten weten dat ik fantastisch geholpen ben door Wichard van de WD-Sat Shop. Zeer snel antwoord op al mijn vragen en de satelliet ontvanger was al door hem ingesteld, Helemaal super, een aanrader !

 

Naam : Henk Schouten
Datum : 13-03-2013
Bericht :

Ik ben zeer tevreden over de WD-Sat Webshop. Snelle levering, lage verzendkosten, veel goedkoper dan in de winkel en beteren service. Ik had met installeren wat fout gedaan maar even bellen naar WD-SAT en het werd meteen opgelost. Deze webshop is een aanrader.

 

Naam : JW
Datum : 11-03-2013
Bericht :

Fantastische service, advies en snelle verzending! Enthousiast vakmanschap, iedereen aan te raden! Zal hier in Hongarije een goed woordje voor je doen bij de medelanders! Ga zo door!

 

Naam : Smolderen Jeroen
Datum : 20-02-2013
Bericht :

Goede service, vlotte response en snelle verzending. 10/10

 

Naam : Papousek
Datum : 29-01-2013
Bericht :

Wij zijn geweldig geholpen door Wichard. We hadden een modulator besteld (Marmitek) omdat onze huidige het niet meer deed. Toen we het nieuwe exemplaar in huis hadden kreeg ik het idee dat het toch min of meer hetzelfde apparaatje was en de problemen mogelijk zouden blijven bestaan. Wichard gaf mij het telefoonnummer van een collega bij ons in de buurt, die alles snel opgelost heeft. De Marmitek mochten wij terugsturen. Wat een geweldige service! Ik kan iedereen aanbevelen met WD-Sat zaken te doen.

 

Naam : Charles de Herdt
Datum : 12-01-2013
Bericht :

Bedankt voor de snelle afhandeling, levering en vlotte telefonische service, producten zijn toppie.
Groetjes Charles

 

Naam : Arie van Lieshout
Datum : 11-01-2013
Bericht :

Produkt voldoet aan de verwachting goed helderbeeld en van uit diverse hoekpunten nog goed te bekijken. Verzending netjes geregeld, op tijd ontvangen en goed te volgen via Track and Trace

 

Naam : Johannes Rozenga
Datum : 10-01-2013
Bericht :

De levering wie tige by tige goed en fluch. De satellyt  untfanger en it sinjaal apparaat dogge it goed. Ek tige tank foar it werom stjoeren fan € 5,10. Dat hie net hoecht. Groetnis, Johannes.

 

Naam : H Krijt
Datum : 08-01-2013
Bericht :

Dank U wel voor de goede service, we hadden een afstansbediening besteld, werd een verkeerde gestuurd, na een telfoontje een goede ontvangen.

 

Naam : Ad Wijgerde
Datum : 05-01-2013
Bericht:

Tot op heden zijn wij zeer tevreden, alleen zouden wij graag nog een nederlandse beschrijving van de  tv willen hebben, er zit namelijk alleen een frans en Engels bij terwijl bij de receiver wel een nederlandse zat.
M.V.G. Ad Wijgerde.

 

Naam : Harry Otten
Datum : 31-12-2012
Bericht :

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de snelle en goede service n.a.v. een ontbrekend onderdeel op mijn schotelantenne, tot overmaat van ramp heeft de post de eerste zending ook nog eens kwijtgemaakt (pakketje kwam in een lege vervoersenveloppe aan !) Tweede zending nog voor 2013 weer binnen. Prima service; mijn dank daarvoor en ik wens jullie een heel gezond en gelukkig 2013; PROOST !!

 

Naam : J. de Boer 
Datum : 19-12-2012
Bericht :

Heb mijn bestelling ontvangen. Ben zeer tevreden. Bedankt. Fijne dagen. Groeten J. De Boer

 

Naam : C. Aerts 
Datum : 17-12-2012
Bericht :

Op zondag een mailtje gestuurd voor advies voor HD ontvangst in Frankrijk. Op zondag avond al een goed advies binnen. Top

 

Naam : Jan van Schijndel 
Datum : 25-11-2012
Bericht :
 
Snel geleverd, 1 dag,degelijk verpakt. Alles is prima voor elkaar.Ook een goede website met prima informatie.

 

Naam : Wim Schoppema
Datum : 23-11-2012
Bericht :

Wij zijn bijzonder tevreden over de service van WD-SAT. We kochten een DENSON 1010 satelliet ontvanger. Na installatie kregen wij geen beeld via Canal-Digital. Na overleg geretourneerd aan WD-SAT, bleek hij daar wel te werken. Weer gratis retour ontvangen, aangesloten en zonder iets veranderd te hebben bleek hij nu wel te werken met goed beeld en zonder verdere problemen. Nogmaals bijzondere dank voor de goede service en het snel oplossen van ons probleem. W.F.M. Schoppema

 

Naam : Erik
Datum : 19-11-2012
Bericht :

Top, snelle en complete levering.

 

Naam : Raymond Marlisa
Datum ; 05-11-2012
Bericht :

Hallo mijnheer Deinum, bedankt voor uw antwoord, het was heel nuttig.
Na even puzzelen had ik het voor elkaar en alles werkt nu zoals het moet.
Vriendeliike groet,

Raymond Marlisa

 
 

Naam : Tineke
Datum : 19-10-2012
Bericht :

Het enige bedrijf qua satellieten dat zulke service geeft! Ze bellen je gelijk terug (in tegenstelling tot veel andere bedrijven!) Erg goed advies, zelf voor een technische leek zoals ik! Heb 3 dagen door gezocht en gebeld maar prijs/kwaliteit is echt super hier! Een echte aanrader! Nogmaals bedankt hiervoor.... Vergeleken met de andere 5 bedrijven waarmee ik heb gemaild/geprobeerd te bellen verdient u een 10!!!


 

Naam : John
Datum : 18-10-2012
Bericht :

Beste Wichard,

Na negatieve ervaringen met een andere leverancier van satelliet apparatuur is WD-SAT
een verademing. Na het vastlopen van de satelliet ontvanger van mijn oma, werd ik zeer
correct behandeld aan de telefoon en later ook nog een zeer snelle reactie via de e-mail.
"Als ik de ontvanger op zou sturen dan werd deze na een dag geretourneerd na een
software update".

De satelliet ontvanger van mijn ouders (zelfde merk en type) had ook
software problemen die de originele leverancier niet kon/wilde oplossen. De ontvanger van
mijn ouders mocht ik meesturen en werd gratis voorzien van nieuwe software.

Een goede dag later had ik beide ontvangers weer in mijn bezit en ze werken perfect!

Conclusie: Een satelliet ontvanger kun je overal kopen, maar als u de garantie van goede
service wilt dan zou ik eens gaan kijken bij WD-SAT.

Hartelijk dank voor uw geweldige service!

John K. E. Markelo

 

Naam : Nicky
Datum : 26-09-2012
Bericht :

Netjes en vlot mijn bestelling ontvangen! zoals het hoort.

 

Naam : Harold Stoffelen
Datum : 13-09-2012
Bericht :

Hallo allemaal, de bestelling was niet compleet, een telefoontje en het was geregeld. Super.
Bedankt voor de snelle en goede service. Top tevreden.

Vriendelijke groeten, Harold Stoffelen

 

Naam : Theo Cortenbach
Datum : 06-09-2012
Bericht:

Beste Wichard,

Bedankt voor je reactie. Uit de mail die je mij op 6 september hebt gestuurd heb ik ten onrechte de conclusie getrokken dat de fout in de ca aansluiting in de tv zat. Nu ik de mail van 6 september nogmaals goed gelezen heb ligt het dus aan mij. Mijn excuses hiervoor en dat ik u gevraagd heb voor een vergoeding. Ik moet u juist erg dankbaar zijn voor de door u geboden service om een nieuwe tv op te sturen. Bij deze dus HARTELIJK DANK VOOR UW GEWELDIGE SERVICE!

Waar mogelijk zal ik uw webwinkel onder de aandacht brengen. U biedt nl een service die veel reguliere winkels niet waar zouden kunnen of willen maken. Nogmaals dank hiervoor.

M. vr. gr. Theo Cortenbach

 

Naam : Hijko van Heteren
Datum : 05-09-2012
Bericht :

Netjes de dag volgend op de bestelling geleverd. Prima op de hoogte gehouden van voortgang bestelling. Kortom - zeer tevreden!

 

Naam : Michiel N.
Datum : 24-08-2012
Bericht :

Ik had op korte termijn een 2e smartcard nodig. Levertijd bij andere leveranciers 10 werkdagen, bij Wd-Sat besteld en de volgende dag al binnen. Uitstekende service!

 

Naam : Wilm Snellenberg
Datum : 17-06-2012
Bericht :

Wij zijn erg tevreden over de snelheid waarmee u de levering van de decoder in Frankrijk heeft verzorgd en willen u graag bij anderen aanbevelen. Amicalement, Wilm Snellenberg

 

Naam : R. Nijholt
Datum : 17-06-2012
Bericht :

Via internet tv besteld. Meteen bevestiging, alles erg duidelijk.I.v.m storing bij TNT dreigde de tv te laat te komen . Gebeld met WD-Sat en de tv werd keurig voor onze vrije dagen door een medewerker bezorgd. Grote klasse. Zijn erg tevreden.

 

Naam : Henk van der Heijden
Datum : 09-06-2012
Bericht :

Bestellen, verzenden en productinformatie is prima gegaan. Prachtig beeld en geluid. Jammer dat bij de Samsung TV geen duidelijke instructie aanwezig is om Canaldigitaal kanalen dmv een fastscan te installeren

 

Naam : Johan de Vos 
Datum : 15-05-2012
Bericht :

Gisteren bestelling geplaatst. Zeer snel ontving ik de email waarin aangegeven werd dat mijn bestelling voor verzending aangeboden was. Vandaag netjes per post mijn bestelling ontvangen. Goed verpakt en alles klopte. Prima hoor, geen enkele wanklank. Bedankt team WD-SAT!!!!!

 

Naam : Jos Gilein 
Datum : 08-05-2012
Bericht :

De service & advies is helemaal top. Had dacht ik een nieuwe satelliet ontvanger nodig maar na een telefoon gesprek gaf de heer Wichard Deinum aan dat de ontvanger nog prima was en had ik uiteindelijk alleen een CI slot en een canaldigitaalkaart nodig. Qua kosten aanmerkelijk lager. Dit terwijl een ander bedrijf in Schagen aangaf dat ik een nieuwe ontvanger moest hebben omdat de ontvanger die ik had niet meer van deze tijd was. (ontvanger is net twee jaar op de markt in Nederland vertelde de heer Wichard Deinum ) Had de volgende dag het IC slot en de kaart binnen, alles was vooraf ingesteld door WD-SAT, kaart in de ontvanger en gaan. Mijn mening, ga niet verder zoeken, dit is een uitstekend bedrijf, goede service, prijs & advies meer heb je niet nodig. Vriendelijke groeten, Jos Gilein Schagen

 

Naam : Jos Gilein
Datum : 02-05-2012
Bericht :

Hallo Wichard,

Ten eerste heel erg bedankt voor de juiste informatie.
Dit noemen ze nou service, ben daar erg blij mee en zal uw bedrijf dan ook zeker aanbevelen bij andere.
Ik zal vanavond thuis de bestelling plaatsen, wat betreft de kaart activeren kan ook via jullie zou daar graag gebruik van willen maken.
Mail u vanavond nog wel even hoe en wat...
Nogmaals bedankt voor de juiste info, top!!!

 

Naam : Han Bosch
Datum : 19-04-2012
Bericht :

Geachte heer Deinum, een eerste bestelling bij WD-SAT is prima verlopen. Snelle en correcte levering. Prima.   
 
 
 

Naam : Fam. J.H. Hazenberg
Datum : 16-04-2012
Bericht :

Hierbij even complimenten voor de zeer snelle levering, en duidelijke instructie voor de HD Canaldigitaal Recreatie schotelset M7 Sat-801, aansluiten en zenders zoeken maar, ik heb iets meer dan 10 minuten werk gehad en kon toen al genieten van perfect beeld en geluid op de camping !! WD-Sat = top!

 

Naam : Fam. Schenk
Datum : 06-04-2012
Bericht :

Via internet in contact gekomen met WD-sat in Wommels. Na een persoonlijk gesprek, waarbij ik over mijn slechte ervaring vertelde mbt het niet goed werken van een tv op een Oyster satellietontvanger in mijn camper, stelde de eigenaar voor om mij gewoon een nieuwe tv (merk Alphatronics) toe te sturen die ik pas zou betalen als deze naar behoren zou functioneren. De tv werd de volgende dag geleverd maar door een (eigen schuld) niet gevonden knop, leek deze niet te werken. Na een telefoontje mocht de tv weer worden teruggestuurd en zou mij een nieuwe worden toegezonden. Na het terugsturen, bleek de eigenaar wel op de hoogte van de aan de onderzijde van de tv aanwezige aan- en uit knop zodat de tv per kerende post weer aan mij kon worden teruggezonden. De tv werkt uitstekend en we zijn zeer te spreken over de service van WD-sat en de uiterst vriendelijke bejegening van de eigenaar naar de klant. Bij hem is de klant werkelijk KONING.

 

Naam : W. Coolegem
Datum : 23-03-2012
Bericht :

Supersnelle verzending (binnen 24 uur afgeleverd), sneller dan TNT-Post bij Track&Trace kon verwerken! En ook een Prima Prijs en snelle en goede communicatie!

 

Naam: Riny van Sprundel
Datum: 7-1-2012
Bericht:

Mijn defecte satelliet-ontvanger werd direct na ontvangst kosteloos gerepareerd en dezelfde dag nog geretourneerd (op kosten WD-SAT). Hoefde het apparaat derhalve slechts kort te missen en draait sindsdien weer als een zonnetje. Mijn complimenten voor de geweldige dienstverlening van dit bedrijf. Een aanrader!!!

 

Naam : Kees
Datum : 02-01-2012
Bericht :

Snelle en correcte levering van mijn Sab Titan I satelliet ontvanger en een nette prijs.

 

Naam : Schreurs 
Datum : 23-12-2011
Bericht :

Ik had een klein probleempje met de ontvangen SAB titan2 wat geheel aan mijn kant lag Een mailtje gestuurd en zeer snel bericht terug met een oplossing KLASSE ga zo door DS Zwolle

 

Naam : K. Donnert
Datum : 23-12-2011
Bericht :

Perfekt gegaan, levering na 24 uur, goed verpakt, bedankt, prettige Dagen.

 

Naam : Rene Douma
Datum : 20-12-2011
Bericht :

Vlotte afhandeling via internet,  vragen snel en naar tevredenheid beantwoord. We vertrouwen op een correcte afhandeling.  Rene Douma

 

Naam : H. Wierenga
Datum : 02-12-12
Bericht :

De service, zowel bij aanschaf als nazorg, die bij deze firma verleend wordt moet je met een lampje zoeken. Excellent!

 
 

Naam : Harald Voortman
Datum : 30-11-2011
Bericht :

Mijn niet 100 procent werkende Topfield HD ontvanger heb ik ter reparatie aangeboden. Een paar dagen later werd deze netjes per koerier in Hooglanderveen (bij Amersfoort) afgeleverd. Kosten nul euro. Allemaal garantie en dat had ik zeker niet verwacht.  
 
Harald Voortman
Hooglanderveen
 
 

Naam : Henk de Reus
Datum : 23-11-2011
Bericht :

Na een probleem met mijn ontvanger heb ik gebeld met wd sat,er werd mij gezegd stuur maar terug dan stuur ik een nieuwe.Op woensdag weggestuurd en kreeg dezelfde dag een mail dat ik donderdag een nieuwe kreeg..klasse zo'n service.

 

Naam : G.J. Winkelman
Datum : 22-11-2011
Bericht :

Prettige afwikkeling, prima communicatie over de levering. Alles keurig geregeld en snel.

 

Naam : Bart van Haute
Datum : 17-11-2011
Bericht :

Correcte en snelle afhandeling, ook voor een levering naar Belgie, en ook al ging het slechts om een eenvoudig, goedkoop item (10m twin coax kabel)

 

Naam : Henk de Reus
Datum : 14-11-2011
Bericht :

Beste Wichard ik heb de sab1 ontvangen en hij doet het geweldig,bedankt voor de goede service Groetjes Henk

 

Naam : Bert Meijer
Datum : 05-11-2011
Bericht :

Mijn complimenten ... echt. Vakkundig, vriendelijk en zeker niet duur, da's WDSat in Wommels. Ik ben blij deze vriendelijke, hardwerkende vakman te hebben leren kennen en kan 'm eenieder zeker aanbevelen. Bovendien zijn de (kwaliteits)artikelen in de (web)shop héél scherp geprijsd. Chapeau, Wichard!

 

Naam : Harry van Dael 
Datum : 20-10-2011
Bericht :

ECHT EEN BEDRIJF MET MENSEN DIE STAAN VOOR WAT ZE BELOVEN!!!  ALS ER AL PROBLEEMPJES ZIJN WORDEN ZE METEEN DAN WEL ZSM VERHOLPEN. ZEKERDER KUN JE NIET KOPEN. 10 VOUDIG APPLAUS...HOOG GEWAARDEERD.

 

Naam : B.G. Noordewier
Datum : 01-10-2011
Bericht :

Satelliet receiver de dag na betalling goed verpakt in goede staat ontvangen, tegen een zeer schappelijke prijs. Vriendelijke groet van Bart Noordewier

 

Naam : H. Ruiter
Datum : 27-09-2011
Bericht :

Ik heb jullie bestelling vandaag met succes ontvangen. Goede service. Met vriendelijke groet, Harm Ruiter.

 

Naam : Paul Pieket Weeserik
Datum : 08-09-2011
Bericht :

Ben zeer tevreden over WD.SAT. Ik bestelde een Philips DSR 8121 en de verzending zou in eerste instantie vertraagd zijn omdat hij niet te traceren was op internet. In een mail werd verzekerd dat het goed zou komen en zelfs gezegd dat als het mis zou gaan een nieuw apparaat zou worden verstuurd. Uiteindelijk is de bestelling keurig op tijd afgeleverd en ben ik uiterst tevreden met de service. Service zoals service hoort te zijn. Perfect. Paul Pieket

 

Naam : E.R. Scheffers
Datum : 23-07-2011
Bericht :

Wat een service en grote klasse ! Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met deze webshop. Vanochtend besteld en nu al verzonden. Groot compliment aan de medewerkers

 

Naam : A. Klijnsma Joure
Datum : 28-07-2011
Bericht :

Dik voor mekaar hoor!! Groeten uit Joure!!

 

Naam : Dick Baars
Datum : 22-07-2011
Bericht :

Lage prijzen en snelle aflevering,de aankomende week kom ik even aan, wil wat weten over CI Module's

 

Naam : J. Fremouw
Datum : 20-07-2011
Bericht :

Hallo, prima afhandeling en bezorging Gr.J.Fremouw

 

Naam : Koerel
Datum : 12-07-2011
Bericht :

Snelle service, na eerst duidelijk telefonisch advies over de voor mij beste optie, om half 3 besteld en de volgende ochtend al netjes thuisbezorgd

 

Naam : Verschuren
Datum : 06-07-2011
Bericht :

Steeds weer blijkt dat de service die geleverd wordt ongeevenaard goed is. Niets dan lof over dit bedrijf en z'n medewerkers

 

Naam : Berend
Datum : 06-07-2011
Bericht :

Vlotte levering op dinsdag bezorgt, de bestelling was op zondag

 

Naam : C. van Os
Datum : 01-07-2011
Bericht :

Heb de bestelling in goede conditie ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

 

Naam : van der Pluijm
Datum : 01-07-2011
Bericht :

Wij zijn geweldig geholpen en te woord gestaan, wij bedanken hartelijk voor jullie hulp en zullen zeker dit adres verder geven vr gr uit frankrijk

 

Naam : Richters
Datum : 24-06-2011
Bericht :

Vlotte service - Prijzenswaardig !

 

Naam : J.C. Hoebe
Datum : 11-06-2011
Bericht :

Prima levering met een prima prijs. Bedankt.

 

Naam : Marco
Datum : 26-05-2011
Bericht :

Ik ben zeer tevreden over de service. Ik had al begrepen dat de voorraad op was maar kreeg netjes een telefoontje toen ze weer binnen waren en uitlevering zou plaatsvinden. Als de tnt het nu ook nog netjes zou doen. Heel de dag thuis, geen briefje in de bus, maar volgens de site waren ze wel geweest???? slordig van de TNT.

 

Naam : Lou 
Datum : 20-05-2011
Bericht :

Heel vriendelijke man. Transactie/communicatie zeer vlot en correct verlopen. Beslist een aanrader.

 

Naam : Esther van Geffen
Datum : 19-05-2011
Bericht :

Beste WD-SAT, Een zeer goede en snelle service! Verzending naar Frankrijk was geen probleem en toen er een technisch probleempje met de decoder was, werd dit ook snel en correct opgelost. Bedankt WD-SAT!

 

Naam : Jook Govers
Datum : 18-05-2011
Bericht :

De satellietontvanger hebben wij vanmorgen ontvangen, bedankt voor de snelle zending! We hebben hem aangesloten en het werkte direkt, we hebben alle verhuisde zenders weer!!! Perfekte service!!!!!
Alleen jammer dat er geen scartaansluiting op zit

 

Naam : Bert de Jong
Datum : 17-05-2011
Bericht :

Het bestelde in goede orde ontvangen. Keurig verpakt.

 

Naam : Frans
Datum : 16-05-2011
Bericht :

Beste Wichard
de schotelset (Denson DS-500) in goede orde en volgens afspraak ontvangen, de schotel had een paar lichte krassen van het vervoer, volgende keer misschien beter beschermen?
De installatie is gelukt, goed beeld en ben zeer tevreden over deze bestelling, hopelijk werkt de set ook op de camping.
prettig zaken met je gedaan dank.

Hartelijke groet,

Frans Peijnenburg

 

Naam : Lou
Datum : 14-05-2011
Bericht :

Ik ben blij dat ik met U contact heb opgenomen want U bent de enigste die mij bijzonder vlot, correct en zonder bullshit geholpen heeft. Een ideetje, bij het copieren/plakken v/h IBAN nummer gaven de puntjes in dit nummer een klein probleempje. Dit nummer wordt nml.gebruikt zonder puntjes. Het is maar een sugestie. De site is ook dik in orde. Toppie

 

Naam : R. Oosterhof
Datum : 04-05-2011
Bericht :

Goede en snelle levering zeker een aanrader

 

Naam : M. Burghoorn
Datum : 28-04-2011
Bericht :

Duidelijke informatie was de reden voor mij om een recreatiepakket aan te schaffen. Bestelling zeer vlot afgerond en binnen 24 uur in huis. Prima adres dus voor een volgende aankoop.

 

Naam : J. van der Zanden
Datum : 27-04-2011
Bericht :

De aflevering van mijn bestellling was keurig aangekondigd en binnen 24 uur na mijn bestelling afgeleverd. Klasse!

 

Naam : J.C. van der Zanden
Datum : 26-04-2011
Bericht :

Als de bestelling inderdaad binnen 24 uur is bezorgd vind ik dat fantastisch. Deze manier van bestellen en betalen is inderdaad "ideal"

 

Naam : Cees Heggen
Datum : 21-04-2011
Bericht :
 
Prima ervaring, eerst een mail gestuurd wat jullie mij aanraden om aan te schaffen, na het kenbaar maken van mijn wensen. Morgen gaan ik de HS 9000 ophalen in Wommels. m.vr.gr. Cees Heggen

 

Naam : John
Datum : 19-03-2011
Bericht :

Prima geregeld, donderdagmiddag besteld vrijdagmorgen afgeleverd. Vrijdagmiddag probleemloos in gebruikgenomen.

 

Naam : T. van de Haar
Datum : 15-03-2011
Bericht :

Zondag avond een receiver bestellen via webwinkel en dinsdag al kijken,compleet ingesteld en al afgeleverd, alleen stekkers erin doen Perfect ! Volgende keer zeker weer hier kopen,Bedankt voor de vlotte en correcte aflevering !!!

 

Naam : A.W. Odijk
Datum : 14-03-2011
Bericht :

Keurige (en snelle) levering. Op het product -op dit moment- niets aan te merken. Mijn dank.

 

Naam : Verschuren
Datum : 12-03-2011
Bericht :

Binnen 2 dagen in Frankrijk afgeleverd. altijd een correcte beantwoording op iedere vraag. zelden een dergelijke service mee gemaakt. succesformule!!!

 

Naam : Karin Wetzels
Datum : 10-03-2011
Bericht :

Prima service, snelle bezorging, ben zeer tevreden.

 

Naam : Verschuren
Datum : 09-03-2011
Bericht :

Buitengewoon tevreden.

 
Naam : Jeroen
Datum : 01-03-2011
Bericht :

Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik zocht een sat.set en kwam uit bij WD-SAT in Wommels. Order geplaatst,betaald,en binnen een uur persoonlijk bij mij aan huis afgeleverd. Ook nog op software updates gekontroleerd. Dikke klasse.

 

Naam : H. Wierenga
Datum : 11-02-2011 
Bericht :

Buitengewoon tevreden over de kundige- en vlotte manier van instellen van onze receiver en een ontvangst  zoals men zich slechts kan wensen. Compliment!!

 

Naam : A. van Ekeren
Datum : 07-02-2011
Bericht :

De bestelling en levering van de topfield pvr tuner is zeer snel en soepel verlopen. Een kanttekening, ik had deze ook al besteld op 9 jan. maar was niet leverbaar op dat moment. Aan de vraag mij te informeren zodra levering wel mogelijk was is niet voldaan. Voor het zelfde geld was ik bij en andere leverancier terecht gekomen. Vr.gr. A.v.Ekeren

 

Naam : I. Slutter
Datum : 06-02-2011
Bericht :

Bedankt voor jullie service, ondanks dat we wel wat verder weg wonen.Omdat alleen onze afstandsbediening stuk was en we dat via google opzochten kwamen we bij jullie terecht. Hartelijk dank en veel sucses met jullie zaak. Groetjes Rob en Ingrid.

 

Naam : G. Bijker
Datum : 02-02-2011
Bericht :

O.k. prima afhandeling.  

 

Naam : Berry
Datum : 29-01-2011
Bericht :

Donderdag avond 22:00 met iDeal bestelt, Zaterdag 9:00 al in huis. Thanx.

 

Naam : H. Harbers
Datum : 27-01-2011
Bericht :

Uw site is helder en duidelijk. Uw bestellingen zijn zeer attent verzorgd en correct volgens afspraak geleverd.

 

Naam : Onno en Tilly Smelt
Datum : 24-01-2011
Bericht:

Geachte heer Deinum, onze hartelijke dank voor de snelle service.
Heden in ontvangst genomen en direct geïnstalleerd. Werkt prima!

 

Naam : G. Drenth 
Datum : 23-01-2011
Bericht :

Eenvoudig via website bestellen en daarna snel en accuraat ontvangen! GOED BEZIG !!!!

 

Naam : Alex de Jong
Datum : 22-01-2011
Bericht :

Installatie satelliet ontvanger Familie de Jong Leeuwarden. Begin 2010 het besluit genomen om onze oude satelliet ontvanger te vervangen. Via kieskeurig tot de conclusie gekomen om een Homecast ontvanger te nemen. Daarna gaan zoeken op internet wie distributeur van Homecast is. Onze keuze was gevallen op WD-sat (Wichard Deinum) in Wommels. Snel een afspraak gemaakt om de installatie (leveren Duo lnb en ontvanger) in gang te zetten. Een week later was alles geinstalleerd en konden we genieten van full HD beelden. Helaas toch later in het jaar problemen met de ontvanger (of de CI- module) In eerste instantie werd kosteloos de CI-module vervangen, dit mocht niet baten. Daarna werd de Duo lnb en de ontvanger vervangen (ontvanger zelfs met een grotere harde schijf) Dit alles zonder meerprijs. Al met al grote service die geleverd is door WD-Sat. m.vr.gr. A. de Jong Leeuwarden.

 

Naam : P.J .van Veen
Datum : 21-01-2011
Bericht :

Mijn complimenten voor de zeer snelle zending van de sat.ontvanger en hij werkt prima !

 

Naam : J. Koo
Datum : 21-01-2011
Bericht :

Campingstatief groot model. Prima statief. Snel verzonden.

 

Naam : Martin
Datum : 19-01-2011
Bericht :

Beste Wichard, order perfect afgeleverd precies zoals beloofd. De sena 5 draait inmiddels, prachtig beeld heel begrijpelijke beschrijving en zeer eenvoudige bediening. Bedankt.

 

Naam : Martin
Datum : 18-01-2011
Bericht :

Ik ben onder de indruk van de bekwaamheid en de snelheid van WD-SAT.

 

Naam : H. Wierenga
Datum : 14-01-2011
Bericht :

Kortgeleden Homecast HS-9000 Twin tuner besteld en keurig op tijd geleverd. De ene dag besteld, de volgende dag bezorgd en betaald. De installatie van de tuner gaat moeizaam als leek maar met enige hulp van kenner is het prima gelukt.

 

Naam : Peter Gerrits
Datum : 06-01-2011
Bericht :

Goedemiddag, sat ontvanger vandaag aangekomen, werkt perfekt
Plug and play zoals u zei!  bedankt!!

 

Naam :  P. de Boer
Datum : 05-01-2011
Bericht :

De Topfield Digitenne ontvanger is binnen 48 uur na bestelling in goede staat ontvangen. En inderdaad, na minder dan 10 minuten was de installatie gedaan en kon er TV gekeken worden. Dank aan WD-SAT voor de prima service.

 

Naam : Andre Hengeveld
Datum : 04-01-2011
Bericht :

De duo lnb was prima verpakt. netjes bezorgd door TNT.

 

Naam : Den Elzen
Datum : 31-12-2010
Bericht :

Iets bestellen en de volgende dag, (zoals beloofd) in huis, dat noem ik klasse. Hartelijk dank, prima service. vr.gr.Mieke

 

Naam : Peter W.
Datum : 30-12-2010
Bericht :

Ondanks sneeuw en stakingen de 16e besteld en vrijdag voor de kerst in Zuid-Frankrijk keurig ontvangen. Fantastisch apparaat Homecast 9000. Keurig advies en correcte toezending. Aan te bevelen. Fijne jaarwisseling en allerbeste wensen aan iedereen.

 

Naam : Joop
Datum : 24-12-2010
Bericht :

Pakje goed aangekomen, wel wat later maar gezien de weersomstandigheden is dat begrijpelijk. Apparaat werk prima.

 

Naam : Paul
Datum : 23-12-2010
Bericht :

Opvallend goede service en contactmogelijkheid met deskundig advies. Dat kom je niet vaak meer tegen! Ik ben blij met de homecast 9000.

 

Naam : van der Elst
Datum : 23-12-2010
Bericht :

Ben zeer tevreden met de rebox hd satontvanger en de aflevering aangezien de winterse omstandigheden.
Vriendelijke groeten,en pretige feestdagen van der elst. J

 

Naam : Ane van Straten
Datum : 22-12-2010
Bericht :

Prima! Na vraag via mail netjes gebeld met uitleg. Set volgende dag in huis, nogmaals prima! Ik zal de firma zeker aanraden bij vrienden/kennissen/familie.

 

Naam : A.E.M. Giesen
Datum : 17-12-2010
Bericht :

Pakket in goede orde ontvangen. De reciever ziet er goed uit, direct aangesloten. De LNB geplaatst, de schotel moet nog gericht worden. Te slecht weer.

 

Naam : John van Niersen 
Datum : 16-12-2010
Bericht :

Dit was mijn eerste opdracht aan WD-SAT,en ik moet zeggen:SUPER, wat betreft de eenvoud van bestellen, de afhandeling,en de snelle bevestiging van mijn order. Helaas werd het pakket een dag later afgeleverd, doch dat was de schuld van TNT post, die staakte weer eens. Mensen van WD-SAT,een dikke 10.

 

Naam : Cor Bron 
Datum : 12-12-10
Bericht :

Snelle en goede levering. Dinsdagavond laat besteld en donderdag morgen in huis. tevens nog telefonisch contact gehad over een vermeende beschadiging, maar na dit snelle contact was dit snel verholpen. Foutje mijnerzijds door de folie niet goed weg te halen, bedankt.

 

Naam : E. Haman 
Datum : 10-12-2010
Bericht : 

Een top zaak, ik was op zoek naar een handleiding voor de Inverto IDL 5650s.Ik heb Bombeeck de importeur een email gestuurd voor een handleiding, maar die nam niet eens de moeite om te reageren op mijn email, ook op de pagina van de importeur vindt je geen info over deze ontvanger, een zeer slechte zaak. Daarom vindt ik het top dat WD-SAT mij wel wil helpen, dus ik weet wel waar ik mijn volgende ontvanger ga kopen.

 

Naam : Rien Jaspers
Datum : 08-12-2010
Bericht :

Maandag 6 december is het pakketje afgeleverd. Dat was schrikken toen ik thuis kwam en de doos zag. Het leek een ander pakket te zijn dan ik besteld had. Meteen gebeld en er werd uitgelegd dat de juiste doos niet meer voorradig was, maar dat de inhoud klopte. En inderdaad: alles klopte. Vandaag, 8 december, de hele configuratie opgebouwd en uitgeprobeerd. Alles prima in orde!

 

Naam : Harbers
Datum : 06-12-2010
Bericht :

Prima levering en goede aankoop

 

Naam : Daan Hoevens 
Datum : 30-11-2010
Bericht : 

Paar maanden geleden een inverto idl5650 hd ontvanger bij U besteld,levering binnen drie dagen in zuid frankrijk, welke perfect ontvangst geeft. Echter afgelopen zondag plotseling geen beeld op verscheidene nederlandse zenders. Op maandag U gebeld met het probleem en Uw advies was om een nieuwe LNB te kopen. Uw advies opgevolgd en wederom perfect beeld. Hartelijke dank voor dit kundige advies

 

Naam : HS 
Datum : 25-11-2010
Bericht :

Binnen een dag perfect geleverd!

 

Naam : Peter
Datum : 15-11-2010
Bericht :

Ik heb de Homecast 9000 gekocht bij WD-SAT. Het is een "trage" zapper, maar
daar was ik al voor gewaarschuwd. De vele mogelijkheden compenseren
dat vind ik. Snelle en correcte afhandeling.

 

Naam : Ron van den Boom
Bericht : 12-11-2010
Bericht :

Ik wil graag reageren en WD-SAT complimenteren met het snel beantwoorden
van mijn vragen omtrent het geleverde product en de snelle levering daarvan

 

Naam : Marije
Datum : 08-11-2010
Bericht :

Vlotte communicatie en zeer snelle levering. Woensdag besteld, vrijdag in huis
(levering in Zuid-Frankrijk!). Hartelijk dank voor uw service.

 

Naam : A. Beuk 
Datum : 21-10-10
Bericht :

Pakketje in prima staat ontvangen, Bedankt

 

Naam : R.A.Stevens
Datum : 19-10-10
Bericht :

Heb een extra smartcard besteld voor canaldigitaal. Ging zeer gemakkelijk via
de website en kreeg ook direct een bevestiging.Volgende dag bestelling al in huis. Kortom een uitstekende service

 

Naam : J v/d Ruit
Datum : 19-10-10
Bericht :

Zending correct en snel ontvangen bedankt daar voor. groetjes j v/d ruit

 

Naam : W. van Buren
Datum : 28-09-2010
Bericht :

Prima, snelle transactie, volgens afspraak!

 

Naam : Marcel
Datum : 17-09-2010
Bericht :

Bestelde artikel helaas niet kunnen leveren. Het contact hierover was uitermate vriendelijk en verkoper is goed voor me bezig geweest om een vergelijkare/betere aanbieding te doen. Ook is het dat verkoper mee dacht om een oplossing te zoeken/vinden naar hetgeen wat voor mij het beste was (maat) Bedankt voor de hulp in het aanschaffen van een fantastische LED TV

 

Naam : Ed van den Berg 
Datum : 07-09-2010
Bericht :

Zeer snelle levering, helemaal tevreden!

 

Naam : J. Lavrijsen
Datum : 27-08-2010
Bericht :

Netjes afgeleverd, zeer tevreden over de verzending en de website.
Voor herhaling vatbaar.

 

Naam : Dick Boland
Datum : 27-08-2010
Bericht :
 
Voor de definitieve aanschaf van de UFO schotel snel antwoord op mijn email vragen gekregen en daarna was de levering snel voor elkaar.

 

Naam : Willem Verhagen
Datum : 27-08-2010
Bericht :

De bestelling van mijn recreatie schotelset in prima staat en zeer snel ontvangen en ook nog een grotere maat. Super service. Mijn dank en vriendelijke groeten, Willem Verhagen.

 

Naam : Co Goossen
Datum : 22-08-2010
Bericht :

De complete nieuwe schotelinstallatie (Inverto Scena 5 en Triax 78 cm schotel) is inmiddels geinstalleerd en werkt naar volle tevredenheid.Geen beeld uitval meer tijdens zware regenbui. Goede en snelle service door WD-sat. Alles keurig verpakt en snel geleverd.Super strak beeld met HD uitbreiding van Canal Digitaal. WD sat bedankt.

 

Naam : R. Stougie
Datum : 17-08-2010
Bericht :

Zondag avond besteld, dinsdag morgen geleverd. ( van tevoren gechecked dat het op voorraad was). Dit is de 2e bestelling met snelle en accurate levering!

 

Naam : J.A. van Buren
Datum : 05-08-2010
Bericht :

Correct en duidelijk aan de telefoon en snelle verzending. Dank voor deze service

 

Naam : D.I.S. Netherlands B.V. 
Datum : 26-07-2010
Bericht :
 
Wij zijn zeer tevreden over de website (bestellen) en de afhandeling van de order. mvrgr Anita Vat

 

Naam : John Tobing 
Datum : 26-06-10
Bericht :

Super service! In de ochtend via de website TV + schotelset besteld met verzoek om spoed omdat ik over een paar dagen op vakantie ga, wordt ik binnen een half uur teruggebeld dat alles al is ingepakt en snel op de post zal worden gedaan. De volgende dag alles netjes binnengekregen! Helemaal geweldig.

 

Naam : Jos van Calsteren
Datum : 14-06-10
Berricht :

Strong satellietontvanger donderdag besteld, vrijdag geleverd, maandag aangesloten en aangezet, taal kiezen, automatisch zoeken aangezet, kwartiertje later: klaar! Werkte het altijd maar zo probleemloos. Mijn complimenten, ik kom zeker terug.

 

Naam : Geert Kiers
Datum : 14-06-10 
Bericht :

Perfecte afhandeling!

 

Naam : Bert Hontele
Datum : 10-06-10
Bericht :

 
 
Pakket in goede orde ontvangen.
 
Dank voor snelle levering
 

Naam : Geert Kiers 
Datum : 08-06-10
Bericht :

Voor de verzending een 10. Niets op aan te merken. De produktinformatie is niet optimaal. Ik bestel en Denson DS 300 decoder en kom na ontvangst van de decoder er achter dat de smartcard niet past. Moet nog een aparte houder ( CI module) van € 60,-- bestellen. Niet leuk natuurlijk.

 

Naam : R. Stougie 
Datum : 05-06-10
Bericht :

Maandag avond laat besteld, satelliet antenne + receiver vrijdag ontvangen, televisie zaterdag ( na mail dat die later kwam) dik tevreden over de levering !

 

Naam : G.A. Pardijs 
Datum : 27-05-10
Bericht :

Binnen 24 uur de Inverto IDL 5650S scena 5 M HDTV met de CAM Module SECA Canaldigitaal ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle levering. M.v.g. G.A. Pardijs.

 

Naam : Edith 
Datum : 21-05-10
Bericht :

2 dagen terug een KPN Topfield PVR twin tuner bestelt, vandaag binnen gekregen. Kon smartcard niet vinden en na een mailtje werd ik binnen een uur terug gebeld. Wat een service, dat vindt je niet veel meer. Ga gelijk ook maar een single tuner bestellen. Goed en goedkoop, houden zo.

 

Naam : Marcel
Datum : 12-05-10
Bericht :

 
 
Goedemiddag Wichard,
 
Heb afgelopen week je decoder mogen ontvangen. Heel goed gedaan dat verpakken enz. Ben zeer tevreden en als ik wat nodig heb dan laat ik je het weten.
 
Groetjes,
 
Marcel
 


Naam : Elast 
Datum :09-05-2010
Bericht :

Prima TV, mooi beeld, en snelle en goede levering. Echter, zeer slecht blikkerig geluid, niet mogelijk om geluid zeer zacht te zetten.

 

Naam : Greg Pascaud 
Datum : 29-04-2010
Bericht :

De Triax UFO in goede orde ontvangen 28-04. Bedankt voor de snelle levering.

 

Naam : W. van Katwijk
Datum : 23-04-2010
Bericht :

Perfect, een ding wat beter zou kunnen. Voeg een regel bij in de Email dat de factuur apart wordt verzonden. Het scheelt vragen van de koper en dus energie.

 

Naam : Bron
Datum : 22-04-2010
Bericht :

Grandioos, een inverto 5650s gekocht met cd-ci module, met 10 min bericht u bestelling is ingepakt en verzonden! De volgende dag binnen! super ding werk prima,mijn dank aan WD-SAT.

 

Naam : Jan Jongerius 
Datum : 22-04-2010
Bericht :

Prima en snel bezorgd

 

Naam : J.J. Freriks 
Datum : 20-04-2010
Bericht : 

Zonder directe verkoopbelangen, ik had kort geleden een sateliet ontvanger elders gekocht, stuurde WD-SAT mij gratis een Ned. handleiding en info over dit apparaat. Dat is klasse!!!

 

Naam : Andre van de witte 
Datum : 17-04-2010
Bericht :

Goede prijs kwaliteit verhouding. Voor het zelfde apperaat betaal je bij de mediamarkt 50 euro meer.Ik hoop dat de service ook goed is mocht er iets mee gebeuren.

 

Naam : J.A. de Kruijf 
Datum : 16-04-2010
Bericht :

Gewoon bestellen,ideal betaling,op tijd een aflevering,helder duidelijk maar eigenlijk precies zoals het hoort, Groet Jan

 

Naam : Davidts Jean 
Datum : 14-04-2010
Bericht :

Perfecte levering van het juiste product. Nog veel succes met uw bedrijf en doe zo verder. ( Besteld op Vrijdag, Betaling ok op Dinsdag, geleverd op Woensdag. 'T kan niet beter ). Groetjes JD uit Belgie

 

Naam : Riny van Sprundel
Datum : 07-04-2010
Bericht :

Beste Wichard, wederom kan gezegd worden dat WD-SAT staat voor service en kwaliteit. Na wat troubles met mijn defecte Scena-5 satellietontvanger heeft de importeur deze door de inzet van WD-SAT (onder garantie) vervangen door een volledig nieuw apparaat. Kosteloos werd dit direct naar Zuid-Frankrijk opgezonden. WD-SAT nam de portokosten voor haar rekening. Een pluim voor WD-SAT en nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen! Met vriendelijke groet Riny van Sprundel Savignac de Duras Frankrijk

 

Naam : Rob 
Datum : 25-03-2010
Bericht :

Prima, snelle levering. Netjes verpakt, niets op aan te merken.

 

Naam : R. Gotje
Datum : 24-03-2010
Bericht:

Goede service en inspelen op de verwachtingen van de klant zijn factoren
die steeds belangrijker worden om je te kunnen onderscheiden in de markt.

Goede service zit 'm vaak in kleine dingen.
* Snel reageren op een email (of telefoon-)bericht.
* Je best doen om je in te leven in het probleem van je klant
* Passende voorstellen doen om tot een bevredigende oplossing te komen.
* Beloftes onmiddellijk nakomen

En WD-SAT heeft dat goed begrepen! en past dit dan ook zéér goed toe.
Zeer aangenaam verrast was ik toen WD-SAT, zonder dat ik zelf moest
aandringen op bepaalde oplossingen,
voorstellen deed, die je in eerste instantie niet zou verwachten.
Bijvoorbeeld: het (gratis sturen naar Z-Frankrijk) omruilen van de
SAT-ontvanger waar ik niet tevreden over was.
Daarna wederom een probleem met de nieuwe ontvanger zeer adequaat gepareerd.

Klasse!

Ron Gotjé
Garéoult
83 Frankrijk

 

Naam : Raasveldt
Datum : 18-03-2010
Bericht:

Ik wil U heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen van mijn bestelling. Het kan gebeuren, dat op het moment als er iets aangevraagd wordt het niet in voorraad is, maar U heeft het keurig opgelost, om mij dat te berichten per e-mail. Het heeft een dag langer geduurd, maar de post kwam keurig het pakket afleveren. En wat ik bijzonder vond ….de rekening werd alsnog netjes per post toegezonden.
Ik ben zeer tevreden hoe alles verlopen is, hartelijke dank daarvoor. Veel succes in de verdere verkoop
 
Vriendelijke groeten van de Fam. Raasveldt  uit Raalte
 
 

Naam : C.M. Vorstman
Datum : 08-03-2010
Bericht :

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn order. Ook het feit dat ik iets was vergeten te bestellen, en ik daarvoor geen extra verzendkosten moest betalen. Hartelijk dank Cees

 

Naam : P. Verkuijlen 
Datum : 25-02-2010
Bericht :

Goede service en communicatie over de afloop van de bestelling. Prima verpakt verzonden!

 

Naam : Eric van der Vlies 
Datum: 18-02-2010
Bericht :

Ik heb bij u een Lemon 070 PVR besteld en ben tevreden met het product. Bedankt voor de levering en de verzending. mvg. Eric.

 

Naam : Robert van den Berg
Datum: 16-02-2010
Bericht:

Goedemiddag Wichard, 16-02 Inverto 5650 Scena 5M gekocht. Geinstalleerd met Astra 1,2,3. Alles werkt goed. 2.5 inch harddisk voor pvr werkt ook. Beeldweergave is goed.  Bedankt voor de service.
 
vr gr Robert

 

Naam : Riny van Sprundel
Datum: 08-02-2010
Bericht:

Hartelijk dank voor de kosteloze vervanging van mijn duo LNB, toen deze verantwoordelijk bleek voor de storingen en het herhaaldelijk wegvallen van mijn satellietontvanger. Ook de aanwijzingen en goede adviezen in dit verband waren zeer welkom. Zelfs de verzendkosten hoefde ik niet te betalen, ondanks mijn aandringen (woon in Zuid-Frankrijk). Dit getuigt van een zeer toegewijde en professionele aanpak, reden waarom ik WD-SAT aan eenieder van harte wil aanbevelen. Nogmaals zeer bedankt.

Met vriendelijke groet, Riny van Sprundel Savignac de Duras Frankrijk

 

Naam : C. van.Gog
Datum: 22-01-2010 
Bericht :

We zijn zeer tevreden over uw levering heel goed verpakt en correct aan u afspraak gehouden

 

Naam : Antoon Bakker
Datum: 16-01-2010
Bericht :
 
Na een miskoop bij een andere internetverkoper waar ik de Satellietontvanger Inverto Scena5 kocht en wat achteraf geen Nederlandse uitvoering bleek te zijn, elders gekeken. Na wat zoeken op internet kwam ik bij WD-SAT terecht in Wommels. Na wat e-mail contact de bestelling geplaatst welke ik snel in huis had. Gevraagd om de kanalen van Astra 1-2-3 en de Hotbird er in te zetten was geen probleem en dit was ook keurig uitgevoerd. Had nog enkele vragen verstuurd waar ik ook snel een antwoord op kreeg. Ik kan dan ook een ieder aanraden om met deze firma in zee te gaan wie wat wil hebben op dit gebied. Een goede prijs en een prettig contact met deze leverancier die naar mijn gevoel een zeer betrouwbare indruk maakt.

Met vriendelijke groet, Antoon Bakker Biddinghuizen Flevoland

 

Naam : Tiny Schepers
Datum: 07-01-2010
Bericht :

Ondanks de feestdagen was de door mij bestelde satelliet ontvanger toch snel in goede staat geleverd. De ontvanger werkt goed. Bedankt en een goed 2010.

 

Naam : Bert de Heer 
Datum: 04-01-2010
Bericht :

Prima zaken doen! Ondanks de feestdagen nog steeds een snelle verzending. Heb inmiddels een aantal collega's getipt, hoop dat ze net zo tevreden zullen zijn als ik. Ik kom hier zeker terug!

 

Naam : Jan Jans
Datum: 30-12-2010
Bericht :

Kaart ontvangen. Merci voor de snelle levering.

 

Naam: J. Biersteker
Datum: 29-12-2009
Bericht:

Vandaag binnen in 24 uur
Bedankt voor de snelle service

 

Naam : Bert Richters
Datum:18-12-2009
Bericht :

De Scena 5m in prima staat ontvangen. Snelle bezorging. De inverto werd geleverd inclusief hdmi kabel en afstandbediening

 

Naam : Riny van Sprundel
Datum: 03-12-2009
Bericht :

In april 2009 heb ik bij WD-SAT een Scena-5 HD satellietontvanger gekocht.
Een keurige snelle levering volgde, waarbij alle instellingen vooraf reeds waren ingeregeld. Uitstekende service!
Een prima apparaat met een al die tijd vlekkeloze werking.
Echter recent ontstond een klein probleem in de voeding, waarvoor het apparaat terug  moest voor een check-up en reparatie.
Zuid-Frankrijk is niet om de hoek, maar al met al ben ik het apparaat slechts iets meer dan een week kwijt geweest.
De Scena-5 werd direct na aankomst gratis (want binnen garantie) gerepareerd en diezelfde dag nog
teruggezonden.
De kosten voor retourzending nam WD-SAT voor eigen rekening, ondanks dat het hier om het buitenland ging.
Niets dan lof voor WD-SAT; zeker een aanrader. Dat geldt overigens ook voor de Scena-5.
Dank. Met vriendelijke groet,

Riny van Sprundel
Savignac de Duras
Frankrijk

 

Naam : P.B.M. van Oostveen
Datum: 10-12-2009
Bericht :

TV en kpn-pakket in goede orde ontvangen. Prima service

 

Naam: J. van de Bunt
Datum: 15-11-2009
Bericht:

Goede prijs/kwaliteit verhouding, product c.f. afspraak geleverd, op tijd info over stand van zaken en afwijkingen levering.
Kortom een tevreden klant. 

 
 
Naam : Berthold Gunster
Datum: 11-11-2009
Bericht :

Prima site! Ik heb jullie via google met als search opdracht 'digitenne topfield' snel kunnen vinden. Bestellen en betalen ging ook prima. levering op dezelfde manier dus ben ik een (zeer) tevreden klant!

 

Naam : Sandra Pieters
Datum: 05-11-2009
Bericht :

Hebben de Topfield besteld maar door problemen met de voeding van dit apparaat de Homecast aangeboden gekregen.
Ben goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken betreft het uitblijven van de levering van de Topfield. Ook dat als het me te lang ging duren ik het geld teruggestort kon krijgen. Dit hoor je niet vaak, meestal moet je maar geduld hebben. Door meerdere keren voor te stellen tot teruggave van het geld heb ik er een goed gevoel aan overgehouden, dus veel geduld gehad.
Mijn dank voor de goede afhandeling.

Gr. Sandra Pieters

 

Naam: A. Elzinga
Datum: 20-10-2009
Bericht :

Over de op 2 oktober j.l. aangeschafte Scena5 ben ik tevreden.

 

Naam : J. Wilshaus
Datum: 09-10-2009
Bericht :

Prima product, snelle service!

 

Naam : Postma
Datum: 04-10-2009
Bericht :

Hallo,
Ik heb een complete campingset bij u gekocht heb toen nog even gebeld dat ik geen ontvangst kreeg.
Door uw prima advies hebben wij op de camping heerlijk TV kunnen kijken. Ik neem voor volgend jaar nog even contact met u op betreffende mijn abbonement.
nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende service

 

Naam : A.M. de Graaff
Datum : 24-09-2009
Bericht :

ik ben erg tevreden over de behandeling van mijn 1) vraag telefonisch en 2) de aflevering van mijn bestelling. Het pakket was goed ingepakt en was erg snel bij mij
Dank voor de goede service

 

Naam : Hans van Hese
Datum: 19-09-2009
Bericht :

Goede middag,
Het is met de post bezorgd, de reden dat het later aangekomen is dat de postcode niet helemaal juist was.
Sorry dat ik zo snel reageerde  ik dacht dat het met de pakket post kwam en die auto reed ons huis voorbij.
Over de service zijn we uiteraard te vreden.Zo snel als u reageerde onze dank hiervoor.
Met vriendelijke groet
Tony van Hese

 

Naam : F.L. de Vries
Datum: 17-09-2009
Bericht :

perfect, zeer snelle levering

 

Naam : D. de Ruijter
Datum: 16-09-2009
Bericht :

vlotte service + goedkoper dan kpn, bedankt

 

Naam : Jan Teunissen
Datum: 16-09-2009
Bericht :

21-09-2009 Insteekkaart van kpn digitenne besteld 2 dagen later in huis
pakket was goed verpakt geen enkele
beschadiging het was geheel compleet
ik kan niet anders zeggen dat ik gigantisch tevreden ben TOP
Groetjes Jan

 

Naam : Mascha
Datum: 15-09-2009
Bericht :

Keurige afhandeling, snelle levering, tot volgende keer!! Met vriendelijke groet, Mascha (een zeer tevreden klant).

 

Naam : Dennis Wensink
Datum: 15-09-2009
Bericht :

Bestelling na 1 dag al ontvangen, bedankt

 

Naam : Frans Murk
Datum: 03-09-2009
Bericht :

Bedankt voor de service de apparatuur is goed aangekomen en werkt zeer goed.

mvg Frans Murk

 

Naam : A.F. Kraan
Datum: 03-09-2009
Bericht :

De bestelling en daarop volgende levering is vlot en netjes verlopen. Het gevraagde product is binnen 24 uur in huis. Geen klagen dus!