WD-SAT

Technisat DigitRadio 51 Dab+ klokradio wit

Technisat DigitRadio 51 Dab+ klokradio wit
DigitRadio 51 is een tijdloze klassieker in de slaapkamer, het is een DAB+/FM-wekkerradio met twee instelbare wektijden en snooze-functie en een praktische sleeptimer. Het wekritme kunt u daarbij willekeurig instellen, zoals op werkdagen of alleen in het weekend. Bijzonder opvallend is het grote, dimbare LCD-display dat een perfect gebruik van DigitRadio 51 in de slaapkamer mogelijk maakt. Zo kunt u ook als u half in slaap bent snel en eenvoudig de actuele tijd zien. Naast de ingebouwde luidsprekers kunt u desgewenst ook uw hoofdtelefoon aansluiten om naar muziek te luisteren via de DigitRadio 51.DAB+Storingsvrije radio in perfecte digitale kwaliteit met extreem solide ontvangst, dat is DAB+ digitale radio.
 
Artikelnummer : 597

Binnen 48 uur uit voorraad geleverd
Technisat Technisat DigitRadio 51 Dab+ klokradio wit Technisat DigitRadio 51 Dab+ klokradio wit DigitRadio 51 is een tijdloze klassieker in de slaapkamer, het is een DAB+/FM-wekkerradio met twee instelbare wektijden en snooze-functie en een praktische sleeptimer. Het wekritme kunt u daarbij willekeurig instellen, zoals op werkdagen of alleen in het weekend. Bijzonder opvallend is het grote, dimbare LCD-display dat een perfect gebruik van DigitRadio 51 in de slaapkamer mogelijk maakt. Zo kunt u ook als u half in slaap bent snel en eenvoudig de actuele tijd zien. Naast de ingebouwde luidsprekers kunt u desgewenst ook uw hoofdtelefoon aansluiten om naar muziek te luisteren via de DigitRadio 51.DAB+Storingsvrije radio in perfecte digitale kwaliteit met extreem solide ontvangst, dat is DAB+ digitale radio.
 
597


€ 74,95


DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het regionaal beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ meer dan een dozijn in de hele Bondsrepubliek uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij komen nog talrijke per deelstaat en per regio uitgezonden zenders die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

Klok

Naast kanaal- en andere programma-informatie kunt u de geïntegreerde display ook de tijd laten aangeven. De tijd wordt automatisch op elektronische wijze via de ontvangen programma's doorgegeven, zodat deze automatisch juist staat ingesteld.

Wekker / sleeptimer

Dit apparaat beschikt over een handige sleeptimer met talrijke instelbare schakeltijden. Zo kunt u de avond rustig beëindigen zonder dat u zich erover hoeft te bekommeren om de radio uit te zetten. Door de geïntegreerde radiowekker wordt u naar wens door uw lievelingsprogramma gewekt.