WD-SAT

Technisat DAB+ Radio

Digitale DAB+ radio,s voor digitale radio ontvangstTechnisat Techniradio 3 DAB+/FM Portable radio

Technisat Techniradio 3 DAB+/FM Portable radio

DAB+/FM Portable radio met wekkerfunctie
Strakke lijnen, puristisch unicolor ontwerp. De TECHNIRADIO 3 heeft een moderne blokbehuizing en in drie verschillende kleuren. Met dit compacte apparaat kunt u luisteren naar alle radioprogramma's die beschikbaar zijn in het zendgebied, hetzij digitaal via DAB + of FM. Met een favoriete geheugen voor tien stations. Het LCD-display met achtergrondverlichting toont belangrijke informatie over het huidige programma
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp

Technisat Viola-3 portable Dab+/FM +accu +lamp

Het tweeregelige LCD-scherm geeft nuttige informatie over het huidige radioprogram, het grote favorietengeheugen en de vier vrij bezette snelkeuzetoetsen zorgen voor een hoog gebruikscomfort. Naast de hoofdtelefoonuitgang beschikt de VIOLA 3 over een AUX-in-interface, waarmee u externe muziekbronnen, zoals B. een smartphone, aansluiten Superpraktisch: met een druk op de knop wordt de kleine radio een LED-zaklamp en zorgt zo ook in het donker voor een perfecte oriëntatie. Met de digitale radio hebt u de digitale programmaverscheidenheid nu dankzij de verwisselbare accu ook onderweg altijd bij u Omvang levering: VIOLA 3, Mini USB-kabel, gebruiksaanwijzing
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 51 Dab+ klokradio wit

Technisat DigitRadio 51 Dab+ klokradio wit

DigitRadio 51 is een tijdloze klassieker in de slaapkamer, het is een DAB+/FM-wekkerradio met twee instelbare wektijden en snooze-functie en een praktische sleeptimer. Het wekritme kunt u daarbij willekeurig instellen, zoals op werkdagen of alleen in het weekend. Bijzonder opvallend is het grote, dimbare LCD-display dat een perfect gebruik van DigitRadio 51 in de slaapkamer mogelijk maakt. Zo kunt u ook als u half in slaap bent snel en eenvoudig de actuele tijd zien. Naast de ingebouwde luidsprekers kunt u desgewenst ook uw hoofdtelefoon aansluiten om naar muziek te luisteren via de DigitRadio 51.DAB+Storingsvrije radio in perfecte digitale kwaliteit met extreem solide ontvangst, dat is DAB+ digitale radio.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat Digitradio Flex Dab+ portable +bluet. +2

Technisat Digitradio Flex Dab+ portable +bluet. +2

De Technisat DigitRadio Flex heeft een ontzettend speciale feature. Aan de achterkant van radio is namelijk een 220v stekker geplaatst. Hierdoor kunt u de radio ook gebruiken in kamers waar het lastig is om een radio te plaatsen. Zo kunt u nu bijvoorbeeld gemakkelijk de radio in de badkamer in het stopcontact steken. De radio is tevens draadloos te gebruiken dankzij de ingebouwde accu, welke gemakkelijk is op te laden door het meegeleverde USB snoertje.
 
Naast het luisteren van radio kunt u ook gemakkelijk uw eigen muziek afspelen via bluetooth of via de AUX-IN ingang. U maakt dus gemakkelijk verbinding met de radio.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 10C FM/DAB+ ontvanger/ Bluetooth stereo

Technisat DigitRadio 10C FM/DAB+ ontvanger/ Bluetooth stereo

FM/Dab+/Bluetooth radio met kleurendisplay
Schitterende handzame radio met analoge en digitale ontvangst voorzien van LED display en te biedienen met bijgeleverde afstandsbediening
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 2 S Dab+/FM +bluet.+accu rad.

Technisat DigitRadio 2 S Dab+/FM +bluet.+accu rad.

De TechniSat Digitradio 2 S is de ideale DAB+ radio voor onderweg en thuis. Naast de ingebouwde accu, die tot 10 uur meegaat, zit er namelijk ook een netstroomadapter bij deze compacte draagbare radio. De Digitradio 2 S ondersteunt Bluetooth, u streamt uw favoriete muziek vanaf smartphone, tablet of computer. Streamen vanaf Bluetooth-devices Wilt u een audiostream of bestanden vanaf uw smartphone, tablet of een ander Bluetooth-apparaat streamen naar de Digitradio 2 S? Geen probleem, want hij is voorzien van Bluetooth-ondersteuning. Stereo-speakers en OLED-display TechniSat heeft de Digitradio 2 S voorzien van twee stereospeakers die zijn afgedekt met een aluminium rooster. Verder heeft de radio een helder OLD-display en een aantal gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen. U kunt max. 20 favoriete zenders voor DAB+ en FM opslaan. Accu of netspanningsadapter De Digitradio 2 S heeft een ingebouwde accu die tot 10 uur meegaat. Hiermee geniet u overal van FM/DAB+ radio of muziek die u streamt vanaf uw device. Daarnaast wordt een netspanningsadapter meegeleverd, zodat u de radio ook kunt aansluiten op een stopcontact. 
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 301 IR mono Dab+ tafelradio

Technisat DigitRadio 301 IR mono Dab+ tafelradio

Met de Technisat DigitRadio 301 IR mono Dab+ tafelradioheeft u
duizenden stations binnen handbereik. Maakt verbinding met uw thuisnetwerk en vervolgens heeft u de beschikking over talloze radiostations in de beste geluidskwaliteit. Gedaan met ruis en zenderzoeken! Mocht u geen wifi hebben dan is er ook nog DAB+, daarmee ontvangt u kosteloos en altijd en overal de beste landelijke, regionale en lokale stations. Zo met de antenne uit de lucht geplukt. Digital Radio noemen we dat. Ook als wekker te gebruiken, met snooze en sleeptimer.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 20 Dab+ keukenradio wit

Technisat DigitRadio 20 Dab+ keukenradio wit

Onderbouw keukenradio met 10 FM en 10 DAB+ voorkeuzestations. Met externe antenne aansluiting. Heeft ook een audio ingang (AUX) zodat je een audio speler of telefoon kunt aansluiten. Met de timer kun je ook makkelijk een eitje of ander kookklusje timen.

 


Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio Classic wit DAB+ en FM radio

Technisat DigitRadio Classic wit DAB+ en FM radio

Technisat DigitRadio Classic wit DAB+ en FM radio

Luxe retro radio, mooi afgewerkt met piano-lak. Makkelijk te bedienen en goede klank. Digitale radio ontvangst, Bluetooth audiostreaming (de Classic staat op een kastje in uw slaapkamer, de iPad in de hand terwijl u in bed ligt, streamt u maar!) en ook nog FM radio. Verder is er nog een ingang voor (bijvoorbeeld) een audiospeler. En heeft u een USB stick met MP3's? Kan er ook al in.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio Classic zwart DAB+ en FM radio

Technisat DigitRadio Classic zwart DAB+ en FM radio

Technisat DigitRadio Classic zwart DAB+ en FM radio

Luxe retro radio, mooi afgewerkt met piano-lak. Makkelijk te bedienen en goede klank. Digitale radio ontvangst, Bluetooth audiostreaming (de Classic staat op een kastje in uw slaapkamer, de iPad in de hand terwijl u in bed ligt, streamt u maar!) en ook nog FM radio. Verder is er nog een ingang voor (bijvoorbeeld) een audiospeler. En heeft u een USB stick met MP3's? Kan er ook al in.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 220 portable+accu Dab+ / FM radio

Technisat DigitRadio 220 portable+accu Dab+ / FM radio

Technisat DigitRadio 220 portable+accu Dab+ / FM radio

Deze zeer handige en goedklinkende portable radio is er eentje voor overal. Dankzij de interne oplaadbare accu, die in ideale omstandigheden tot wel 24 uur meegaat, neem je deze overal mee naar toe. Door het huis. Of naar buiten. De boot. Park. Strand. Waterkant. Balkon. En genieten van kristalheldere, ruisvrije ontvangst via de ingebouwde DAB+ digitale radio ontvanger. Maar deze radio kan net zo goed altijd aan de netspanning hangen op een vast gezellig plekje in huis. Bijvoorbeeld in de keuken of naast het bed. In hoogglans wit met metalen handgreep.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 306IR mono Dab+ internet tafel radio

Technisat DigitRadio 306IR mono Dab+ internet tafel radio

Technisat DigitRadio 306IR mono Dab+ internet tafel radio

Strak design TechniSat digital radio voor ruisvrije en kraakheldere ontvangst van internet-, DAB / DAB+ radiostations. Dankzij de houten behuizing met bassreflex ontwerp klinkt deze tafelradio buitengewoon fijn. Er kan nog een externe audio bron worden aangesloten zoals een telefoon of tablet zodat deze radio als goede luidspreker kan dienen. Het internet kan draadloos of bekabeld worden aangesloten. USB sticks en disks met muziek speelt deze ook af! Daarnaast is de 306 IR op te nemen in een multiroom netwerk vanwege de app waarmee de 306 IR bediend kan worden. Spotify Connect behoort ook tot de luistermogelijkheden van deze uitgebreide radio.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 225 stereo Dab+ bluetooth

Technisat DigitRadio 225 stereo Dab+ bluetooth

Technisat DigitRadio 225 stereo Dab+ bluetooth 

De DigitRadio 225 is een handzame meeneembare oplaadbare stereo radio met DAB+ digital radio ontvangst. De nieuwste ruisvrije en kraakvrije zenders onder een paar knoppen dus. FM modus is er ook voor die paar stations die nog niet op DAB+ zitten. Ook Bluetooth ontvangst zodat u muziek kunt afspelen vanaf telefoons of tablets, pairen kan via NFC. Misschien wel de ideale partner onderweg en op reis deze radio, mede dankzij de wek- en snooze functies. De accu kan tot wel 24 uur mee. Opladen gaat gewoon door de radio op de netspanning aan te sluiten.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 400 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WIT

Technisat DigitRadio 400 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WIT

Technisat DigitRadio 400 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WIT

De DigitRadio 400 is een elegante digitale radio voor de ontvangst van DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio varieteit en perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+ en FM. De intuitive draaiknop bediening en een handig OLED-display zorgen ervoor dat men moeiteloos op diverse functies kan toegrijpen. Via de geintergreerde WLAN-connectiviteit verbindt uw de DigitRadio 400 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u toegrijpen op UPnP-streams van PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men het device zeer handig bedienen via de gratis App. Via de bluetooth audio streaming functionaliteit ontvangt de Digitradio 400 kabelloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 400 verbinden
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 400 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WOOD

Technisat DigitRadio 400 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WOOD

Technisat DigitRadio 400 Dab+ FM Internet + bluetooth + AB WOOD

De DigitRadio 400 is een elegante goedklinkende digitale tafelradio voor de ontvangst van FM, DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio in perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+. De intuitive draaiknop bediening en een helder OLED-display zorgen ervoor dat men de DigitRadio 400 moeiteloos kan (leren) bedienen. Via wifi verbindt u de DigitRadio 400 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u audiostreamen vanaf PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men de radio zeer handig bedienen via de gratis app. Via de Bluetooth audio streaming ontvangt de Digitradio 400 draadloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 400 verbinden.
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 450 Dab+ FM Internet + bluetooth WIT

Technisat DigitRadio 450 Dab+ FM Internet + bluetooth WIT

Technisat DigitRadio 450 Dab+ FM Internet + bluetooth WIT

De DigitRadio 450 is een elegante goedklinkende stereo digitale tafelradio voor de ontvangst van FM, DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio in perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+. De intuitive draaiknop bediening en een helder OLED-display zorgen ervoor dat men de DigitRadio 450 moeiteloos kan (leren) bedienen. Via wifi verbindt u de DigitRadio 450 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u audiostreamen vanaf PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men de radio zeer handig bedienen via de gratis app. Via de Bluetooth audio streaming ontvangt de Digitradio 450 draadloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 450 verbinden.

 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 450 Dab+ FM Internet + bluetooth WOOD

Technisat DigitRadio 450 Dab+ FM Internet + bluetooth WOOD

Technisat DigitRadio 450 Dab+ FM Internet + bluetooth WOOD

De DigitRadio 450 is een elegante goedklinkende stereo digitale tafelradio voor de ontvangst van FM, DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio in perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+. De intuitive draaiknop bediening en een helder OLED-display zorgen ervoor dat men de DigitRadio 450 moeiteloos kan (leren) bedienen. Via wifi verbindt u de DigitRadio 450 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u audiostreamen vanaf PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men de radio zeer handig bedienen via de gratis app. Via de Bluetooth audio streaming ontvangt de Digitradio 450 draadloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 450 verbinden.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 450 Dab+ FM Internet + bluetooth Antraciet

Technisat DigitRadio 450 Dab+ FM Internet + bluetooth Antraciet

Technisat DigitRadio 450 Dab+ FM Internet + bluetooth Antraciet

De DigitRadio 450 is een elegante goedklinkende stereo digitale tafelradio voor de ontvangst van FM, DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio in perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+. De intuitive draaiknop bediening en een helder OLED-display zorgen ervoor dat men de DigitRadio 450 moeiteloos kan (leren) bedienen. Via wifi verbindt u de DigitRadio 450 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u audiostreamen vanaf PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men de radio zeer handig bedienen via de gratis app. Via de Bluetooth audio streaming ontvangt de Digitradio 450 draadloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 450 verbinden.
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 520 wit Dab+ retro +multiroom

Technisat DigitRadio 520 wit Dab+ retro +multiroom

Technisat DigitRadio 520 wit Dab+ retro +multiroom

De DigitRadio 520 is een elegante digitale radio met een retro look voor het ontvangst van DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio varieteit en perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+ en FM. De intuitive draaiknop bediening en een handig OLED-display zorgen ervoor dat men moeiteloos op diverse functies kan toegrijpen. Via de geintergreerde WLAN-connectiviteit verbindt uw de DigitRadio 520 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u toegrijpen op UPnP-streams van PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men het device zeer handig bedienen via de gratis App. Via de bluetooth audio streaming functionaliteit ontvangt de Digitradio 520 kabelloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 520 verbinden.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 520 antraciet Dab+ retro +multiroom

Technisat DigitRadio 520 antraciet Dab+ retro +multiroom

Technisat DigitRadio 520 antraciet Dab+ retro +multiroom

De DigitRadio 520 is een elegante digitale radio met een retro look voor het ontvangst van DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio varieteit en perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+ en FM. De intuitive draaiknop bediening en een handig OLED-display zorgen ervoor dat men moeiteloos op diverse functies kan toegrijpen. Via de geintergreerde WLAN-connectiviteit verbindt uw de DigitRadio 520 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u toegrijpen op UPnP-streams van PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men het device zeer handig bedienen via de gratis App. Via de bluetooth audio streaming functionaliteit ontvangt de Digitradio 520 kabelloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 520 verbinden.

 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 580 wit Dab+ MP3/CD multiroom

Technisat DigitRadio 580 wit Dab+ MP3/CD multiroom

Technisat DigitRadio 580 wit Dab+ MP3/CD multiroom

De TechniSat DigitRadio 580 radio heeft eigenlijk alles aan boord wat er op dit moment ook maar aan radio te verkrijgen is. Dit zeer complete systeem is werkelijk voorzien van alle mogelijke manieren om maar muziek te luisteren.
U kunt deze radio verbinden met vast (ethernet) of draadloos (wifi) internet en zodoende luisteren naar duizenden radiostations van over de hele wereld te doorzoeken op naam, genre en/of land. Ook als u toch maar luistert naar 1 of 2 stations is deze manier van radio luisteren één van de meest betrouwbare methodes. U heeft de beste geluidskwaliteit en de ontvangst is het meest stabiel.
Daarnaast heeft deze radio DAB/DAB+ ontvangst. Inmiddels in Nederland en België overal wel in de lucht. DAB is digitale radio, de digitale vrij te ontvangen radio die met een antenne zo uit de ether te pakken is.
FM zit er ook op, maar dat zult u zelden gebruiken vermoed ik.
Daarnaast kunt u muziek streamen via uw thuisnetwerk vanaf uw computer of NAS disks.
CD's kunnen er ook in, zowel audio-CD's als MP3-CD's. USB sticks en disks met muziek ook al.
Als dat allemaal niet voldoende is kunt u ook uw smartphone, tablet of laptop met Bluetooth draadloos verbinden met de 580. Zo kunt u ook muziek vanaf daar streamen, vanuit alle mogelijke en denkbare apps.
De radio is draadloos en op afstand te bedienen met de afstandsbediening of uw smartphone of tablet met de MyDigitRadio Pro app, gratis te downloaden.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnisat DigitRadio 580 antraciet Dab+ MP3/CD multiroom

Technisat DigitRadio 580 antraciet Dab+ MP3/CD multiroom

Technisat DigitRadio 580 antraciet Dab+ MP3/CD multiroom

De TechniSat DigitRadio 580 radio heeft eigenlijk alles aan boord wat er op dit moment ook maar aan radio te verkrijgen is. Dit zeer complete systeem is werkelijk voorzien van alle mogelijke manieren om maar muziek te luisteren.
U kunt deze radio verbinden met vast (ethernet) of draadloos (wifi) internet en zodoende luisteren naar duizenden radiostations van over de hele wereld te doorzoeken op naam, genre en/of land. Ook als u toch maar luistert naar 1 of 2 stations is deze manier van radio luisteren één van de meest betrouwbare methodes. U heeft de beste geluidskwaliteit en de ontvangst is het meest stabiel.
Daarnaast heeft deze radio DAB/DAB+ ontvangst. Inmiddels in Nederland en België overal wel in de lucht. DAB is digitale radio, de digitale vrij te ontvangen radio die met een antenne zo uit de ether te pakken is.
FM zit er ook op, maar dat zult u zelden gebruiken vermoed ik.
Daarnaast kunt u muziek streamen via uw thuisnetwerk vanaf uw computer of NAS disks.
CD's kunnen er ook in, zowel audio-CD's als MP3-CD's. USB sticks en disks met muziek ook al.
Als dat allemaal niet voldoende is kunt u ook uw smartphone, tablet of laptop met Bluetooth draadloos verbinden met de 580. Zo kunt u ook muziek vanaf daar streamen, vanuit alle mogelijke en denkbare apps.
De radio is draadloos en op afstand te bedienen met de afstandsbediening of uw smartphone of tablet met de MyDigitRadio Pro app, gratis te downloaden.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd