WD-SAT

OLED EN QLED Televisies

De aller scherpste OLED en QLED televisies van LG/Samsung/Panasonic /Sony SAMSUNG QE49Q6F 125cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE49Q6F 125cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE49Q6F 125cm QLED TV met DVB-S/C/T

Deze televisie gebruikt quantum dots die licht omzetten in de meest intense kleuren. QLED televisies leveren 100% kleurvolume. Daardoor tonen ze niet alleen in donkere, maar ook in zeer heldere beelden subtiele kleurschakeringen.

Het beeldscherm maakt gebruik van een speciale, anti-reflecterende laag. Die laag zorgt voor een groter contrast en meer helderheid. Zo kunnen de QLED tv’s een diep zwart beeld weergeven.

High Dynamic Range (HDR)
HDR zorgt voor waarheidsgetrouw beeld. Deze tv biedt maximale helderheid met HDR 1000 en dat zonder impact op de kleurweergave.

Ambient Mode
U kijkt graag tv, maar ziet hem liever niet. Dankzij de Ambient Mode is de televisie zelfs mooi als hij uit staat. De Ambient Mode verandert de televisie namelijk in een eigentijds scherm dat zich perfect aanpast aan uw woonkamer. Foto’s, kunst en informatie verschijnen op een achtergrond die u zelf kiest en naar smaak aanpast. Maak met de SmartThings-app een foto van de muur en de televisie simuleert uw muur als achtergrond. Zo lijkt de informatie op de muur te zweven, alsof u door de TV heen kijkt. Het “zwarte gat” op (of voor) de muur is daarmee verleden tijd.

De perfecte Smart TV
De Smart Hub brengt al uw entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Bovendien is een ingewikkelde afstandsbediening met een eindeloze hoeveelheid knopjes overbodig. Met de Samsung One Remote Control bedient u niet alleen uw televisie, maar al uw apparaten met een en dezelfde afstandsbediening. In plaats van meerdere apps, heeft u nu met de SmartThings-app voor alles.Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd

€ 999,00 € 1 199,00


SAMSUNG QE55Q6F 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q6F 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q6F 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

De super scherpe Samsung QE55Q6F geeft u een echte bioscoopervaring in uw woonkamer. QLED in combinatie met ander technieken zorgen ervoor dat kleuren ook perfect worden weergegeven.

Voordelen
+ 4K Ultra-HD QLED TV.
+ Aan alle kanten een stijlvol design.
+ Precision Black-techniek.
+ HDR 1000.
+ Geen draden-spaghetti door de One Connect Box.
+ TV besturen met 1 afstandsbediening.


Wat maakt de Samsung QE55Q6F uniek?
De Samsung QE55Q6F heeft een 4K Ultra-HD resolutie, dit betekent dat het scherm 4 keer scherper is dan Full-HD. Daarnaast is dit een QLED TV. Deze techniek is ontwikkelt door Samsung en houdt in dat kleuren mooier worden getoond. Precision Black zorgt ervoor dat het zwartcontrast nog beter zijn. Verschillende zwarttinten zijn dus beter te onderscheiden dan bij een TV die deze techniek niet heeft.

Een zeer slimme TV
De Samsung QE55Q6F heeft een Smart Hub functie die het mogelijk maakt verschillende apps te gebruiken op de TV zonder externe apparaten. YouTube, Spotify en Netflix kunnen hiermee eenvoudig worden gebruikt. Daarnaast kunnen mobiele apparaten ook verbonden worden met de Smart View app. Uw laptop kan ook verbonden worden met de TV. Dit kan gedaan worden met Steam Link, u kunt dus games van uw laptop eenvoudig op uw TV spelen. Auto Detection zorgt ervoor dat de TV precies weet welke ingangen een signaal krijgen van randapparatuur. Hiermee kan het goede kanaal snel gevonden worden. 

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd

€ 1 199,00 € 1 499,00


SAMSUNG QE55Q7F 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q7F 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q7F 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

Zoekt u een strak, bijna kabelloos design TV? Met daarbij ook nog eens één van de mooiste scherpste beelden bij u in huis? Dan is de Samsung QE55Q7F echt iets voor u! Deze heeft een bijna randloos design en alle apparaten kunnen door de One Connect Box met slechts 1 kabel naar de TV. Het strakke design past ideaal voor de meest designvolle woonkamers.

Voordelen
+ 4K Ultra-HD QLED TV.
+ Precision Black Pro,
+ Fantastisch stijlvol design.
+ Makkelijk te bedienen met de Premium One Remote.
+ Q-HDR 1500.
+ 40 Watt geluid.


Wat maakt de Samsung QE55Q7F uniek?
De Samsung QE55Q7F is een top kwaliteit TV met QLED. Dit is een techniek waardoor nog mooiere kleuren geproduceerd worden. De kwaliteit van deze beelden is 4K Ultra-HD. Dit betekent dat de Samsung QE55Q7F 4 keer zo scherp is als een ‘gewone’ Full-HD televisie.

Maximale scherpte
De scherpte wordt met bepaalde technieken geoptimaliseerd voor een complete televisie beleving. De Precision Black Pro techniek zorgt ervoor dat zwarte contrasten perfect worden weergegeven. Hierdoor kunnen zelfs de kleinste zwartverschillen opgemerkt worden. Daarnaast is voor het zwart-wit contrast de Q HDR techniek ontwikkelt. Hierdoor kunnen zwarte en witte kleuren naast elkaar perfect worden weergegeven.

Fantastisch stijlvol design
Het design van de Samsung QE55Q7F is zeer modern. Doordat de TV met zeer weinig ruimte van de muur af kan worden geplaatst met de No Gap Wall-Mount. Daarnaast is het design bijna randloos voor een stijlvol design. Draden kunnen eenvoudig weggewerkt met de One Connect Box. Alle randapparaten kunnen aangesloten op de One Connect Box, deze box stuurt alle signalen met slechts 1 dunne draad door naar de TV.

Een zeer slimme TV
De Samsung QE55Q7F heeft een Smart Hub functie die het mogelijk maakt verschillende apps te gebruiken op de TV zonder externe apparaten. YouTube, Spotify en Netflix kan hiermee eenvoudig worden gebruikt. Daarnaast kunnen mobiele apparaten ook verbonden worden met de Smart View app. Uw laptop kan ook verbonden worden met de TV. Dit kan gedaan worden met Steam Link, u kunt dus games van uw laptop eenvoudig op uw TV spelen. Auto Detection zorgt ervoor dat de TV precies weet welke ingangen een signaal krijgen van randapparatuur. Hiermee kan het goede kanaal snel gevonden worden. 

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd

€ 1 499,00 € 1 799,00


SAMSUNG QE55Q8F 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q8F 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q8F 135cm QLED TV met DVB-S/C/T 
 
QLED: De nieuwste TV-innovatie.
Gewoon geweldig. QLED TV levert 100% kleurvolume dankzij een innovatieve materiaallegering. Ongekend kijkplezier dat nooit gaat vervelen.

100% Kleurvolume
Deze kleurenzee verandert voorgoed uw idee van TV. Het haast absurd brede kleurenpalet van de Q8F valt nergens mee te vergelijken. Als u dit gezien hebt, wilt u nooit meer iets anders.

Q Contrast
De Q8F staat voor fenomenale beelden met meer diepte en krachtigere contrasten. Laat u ieder moment van de dag en in elke omgeving betoveren door intense scènes.

Q HDR
Zie beelden die anderen niet kunnen zien. Laat u meeslepen in de scènes zoals de regisseur ze bedoeld heeft. Bekijk alle details die vroeger onzichtbaar bleven, zowel in donkere als in lichte beelden.

Q Viewing Angle
Zeg vaarwel tegen kleurvervorming en geniet door de hele kamer van dezelfde kijkbeleving. Met de levendige kleuren en supergrote kijkhoek van de Q8F zit u overal goed.

Past perfect
Deze TV blinkt uit in eenvoud en eigentijdse verfijning. Op een voet of aan de muur, de gestroomlijnde, schitterend afgewerkte Q8F, zonder zichtbare kabels, staat overal prachtig.

Invisible cable
U kan alle apparaten met elkaar verbinden via één vrijwel onzichtbare kabel. Maak een eind aan bergen kabels die met elkaar in de knoop zitten.

Elegante achterkant
Zet uw TV waar u maar wil. De achterkant is strak ontworpen en de kabels kunnen netjes worden opgeborgen in de elegante voet. Rustig en modern, ook aan de achterkant.

Grenzeloos 360° Design
Tijdloos design, volmaakt voor iedere omgeving. Ongestoord kijkplezier zonder zichtbare omlijsting. Verfijnd ontwerp met geheel metalen achterkant. De volgende stap in het design van een TV.

Volledig randloos design
Bekijk de wereld zonder afleiding. Omdat het scherm aan alle kanten randloos is, gaat u werkelijk op in de content. Alles komt voor uw ogen tot leven.

Het geheim zit aan de achterkant
Een nieuwe manier om uw TV te monteren. Een QLED TV is voorzien van een one-mountoplossing waarmee u hem gemakkelijk tegen een muur kunt monteren of op uw favoriete voet kunt plaatsen.

Één afstandsbediening
Ultiem bediengemak in de palm van uw hand. Bedien alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening.

Smart Hub
Alle content staat overzichtelijk samen op één scherm. Ga makkelijk naar verschillende contentdiensten, met handige miniatuurweergaven voordat u gaat kijken.

Auto Detection
Vindt en herkent al uw aangesloten apparaten sneller. QLED TV toont automatisch de namen van de aangesloten apparaten en maakt het kiezen van de juiste ingang wel heel gemakkelijk.

Smart View
Verbind uw mobiele apparaat makkelijk met uw grote scherm en geniet van al uw content. En dankzij de Smart View app kunt u alles probleemloos bedienen met uw mobiele toestel. 

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdSAMSUNG QE55Q8C 135cm CURVED QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q8C 135cm CURVED QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q8C 135cm CURVED QLED TV met DVB-S/C/T

Scherp contrast en ongelooflijk kleurenspel
Wanneer u kijkt naar het scherm ervaart u een beeldbeleving als nooit te voren. Doordat kleuren nog meer helderheid hebben en het beeld beter contrast heeft gaan u de prachtigste details opvallen. Duik in de scenes van uw favoriete films en series, en geniet van prachtige beelden. Mede dankzij de Q Engine worden beelden ongelooflijk snel geanalyseerd en op het scherm geprojecteerd. Bovendien is het scherm volledig randloos waardoor het beeld nog sterker overkomt.

Q PICTURE
Quantum dots creëren de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. Samsungs nieuwe QLED TV’s zijn de eerste TV’s met een 100% kleurvolume en maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 nits.

Q SMART
Dankzij de One Remote Control bedient u alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening en de Smart Hub brengt al uw entertainment samen op één plaats. Via Smart Hub staan alle programma's en content overzichtelijk samengebracht op het scherm. Navigeren wordt nog gemakkelijker via Smart View, daarmee kunt u moeiteloos via uw mobiele telefoon de televisie besturen.

Q STYLE
Al uw randapparatuur sluit u aan op de One Connect Box, en u verbergt deze en alle bronapparaten in de kast. Een enkele transparante kabel, de Invisible Cable, verbindt de televisie met de One Connect Box. Zo creëert u een nette, perfect afgewerkte opstelling.

Andere apparaten aansluiten
Deze televisie voorkomt dat u een berg aan kabels in uw woning krijgt. De elektriciteitskabels zijn aan de achterzijde weg te werken door het slimme design. Via één transparante kabel kunt u externe apparaten eenvoudig verbinden met de televisie. Dankzij de slimme Auto Detection kan het systeem apparaten vinden die eerder al aangesloten waren op de televisie.

Games
U kunt via Steam uw PC linken aan het beeldscherm, zonder tussenkomst van andere apparaten. Geniet van meer dan 6000 high-res online games voor dynamisch entertainment. 

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverdSAMSUNG QE55Q8D 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q8D 135cm QLED TV met DVB-S/C/T

SAMSUNG QE55Q8D 135cm QLED TV met DVB-S/C/T
 
De QE55Q8DAMLXXN QLED TV van Samsung heeft een prachtig 55 inch scherm 

Scherp contrast en ongelooflijke kleurenspel
Wanneer u kijkt naar het scherm ervaart u een beeldbeleving als nooit te voren. Doordat kleuren nog meer helderheid hebben en het beeld beter contrast heeft gaan u de prachtigste details opvallen. Duik in de scenes van uw favoriete films en series, en geniet van prachtige beelden. Mede dankzij de Q Engine worden beelden ongelooflijk snel geanalyseerd en op het scherm geprojecteerd. U krijgt vanuit alle hoeken in de kamer een uitstekend beeld te zien. Bovendien is het scherm volledig randloos waardoor het beeld nog sterker overkomt.

Q PICTURE
Quantum dots creëren de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. Samsungs nieuwe QLED TV’s zijn de eerste TV’s met een 100% kleurvolume en maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 nits.

Q SMART
Dankzij de One Remote Control bedient u alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening en de Smart Hub brengt al uw entertainment samen op één plaats. Via Smart Hub staan alle programma's en content overzichtelijk samengebracht op het scherm. Navigeren wordt nog gemakkelijker via Smart View, daarmee kunt u moeiteloos via uw mobiele telefoon de televisie besturen.

Q STYLE
Al uw randapparatuur sluit u aan op de One Connect Box, en u verbergt deze en alle bronapparaten in de kast. Een enkele transparante kabel, de Invisible Cable, verbindt de televisie met de One Connect Box. Zo creëert u een nette, perfect afgewerkte opstelling.

Andere apparaten aansluiten
Deze televisie voorkomt dat u een berg aan kabels in uw woning krijgt. De elektriciteitskabels zijn aan de achterzijde weg te werken door het slimme design. Via één transparante kabel kunt u externe apparaten eenvoudig verbinden met de televisie. Dankzij de slimme Auto Detection kan het systeem apparaten vinden die eerder al aangesloten waren op de televisie.

Games
U kunt via Steam uw PC linken aan het beeldscherm, zonder tussenkomst van andere apparaten. Geniet van meer dan 6000 high-res online games voor dynamisch entertainment. 

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverd