WD-SAT

HDTV Satelliet Ontvangers

High Defenition (HD) ontvangers voor satellietontvangstSAB SKY4740 HDTV FTA

SAB SKY4740 HDTV FTA

Schitterende kleine compacte satellietontvanger voor ontvangst van FTA ( Free To Air ) zenders in HDTV kwaliteit.
Ideaal te gebruiken voor ontvangst van radiozenders via de satelliet nu de wereldomroep van de satelliet is verdwenen.
Deze ontvanger heeft naast de nieuwe HDMI aansluiting ook nog een ouderwetse scart aansluiting dus hij is op iedere televisie aan te sluiten.

Let op, deze ontvanger is niet geschikt voor ontvangst van de Nederlandse tv zenders !!!!!!

U kunt wel alle regionale en buitenlandse zenders ontvangen samen met BVN.

 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdSAB Titan 1 Micro SE HD

SAB Titan 1 Micro SE HD

Schitterende kleine en compacte HDTV satellietontvanger.
Leest rechtstreeks de smartcard van canaldigitaal, dus geen CA- module nodig.
Dankzij zijn formaat ideaal te gebruiken in uw camper of caravan.
Via een externe HDD of USB-Stiack kunt u de ontvanger ook als personal videorecorder gebruiken.
Voorzien van fastscan zodat alle zenders op de juiste plaats worden gezet, ned 1 op 1 , ned 2 op 2 enz

De ontvanger is reeds voorgeprogrammeerd met de actuele zenderlijst zodat u direct kunt kijken.
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdSAB Sky-5100 CISC satelliet tuner met kaartlezer en CI slot

SAB Sky-5100 CISC satelliet tuner met kaartlezer en CI slot

De SAB SKY 5100 CISC HD ontvanger is een Full HD (1080P) satelliet ontvanger, inclusief een interne kaartlezer + CI-slot, fastscan, multiscan en blindscan. Daarmee is het niet alleen mogelijk om de vrije kanalen te kijken, maar ook de betaalzenders van Canal Digitaal / TV Vlaanderen en Joyne. Ook met de nieuwe CI-modules met geintegreerde smartcard van Canal Digitaal / TV Vlaanderen en Joyne. Verder is het mogelijk om via USB een externe harde schijf aan te sluiten, waardoor het mogelijk is om met deze ontvanger ook programma's op te nemen en af te spelen en 'live' te pauzeren ('timeshifting'). Ook is het mogelijk om via USB een WiFi stick aan te sluiten, waarmee de SAB SKY 5100 ook op het internet kan worden aangesloten.

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdSAB Titan III HD Combo

SAB Titan III HD Combo

De SAB Titan III Combo HD is de nieuwste ontvanger in het SAB Titan gamma. Deze SAB Titan III is een zogenaamde combo tuner, wat maakt dat deze geschikt is voor de ontvangst van zowel satelliet, digitale kabel en terrestriële tv (zoals bijvoorbeeld Digitenne in Nederland). Deze ontvanger is dus een DVB-S2/DVB-C/DVB-T(2) ontvanger.We kunnen dus meer dan gerust spreken van een multifunctionele ontvanger want met deze ontvanger kan u het gratis te ontvangen digitale kabelsignaal bekijken, digitaal via de ether kijken (digitenne) en digitale satelliet televisie kijken op 1 apparaat.De ingebouwde smartcardlezer kan gebruikt worden voor Canal Digitaal, TV-Vlaanderen, Télésat maar ook voor Digitenne en Ziggo. Als u van speciale functies wil gebruikmaken, dan is er ook nog steeds een CI slot aanwezig.Netwerkmogelijkheden zijn een belangrijk onderdeel van de SAB Titan III Combo HD. Er zijn diverse manieren om de decoder aan het thuisnetwerk te koppelen. De ingebouwde Wi-Fi functie is wel handig, u heeft hier wel een Wi-Fi usb nodig, hiermee kunnen we de ontvanger draadloos aan het thuisnetwerk en daarmee aan het internet koppelen. Toch raden we voor de beste prestaties aan om een kabel te gebruiken.

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 
 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverdRebox RE-2020 HD PVR 12Volt

Rebox RE-2020 HD PVR 12Volt

De nieuwste 12V en 230 volt single HD satelliet tuner van Rebox. Dit model is uitgerust met een interne kaartlezer. Wordt met HDMI kabel uitgeleverd. Naast uiteraard de coax/LNB aansluiting, is er de HDMI poort, en de A/V analoge aansluitmogelijkheden. Hiernaast is er nog een S/PDIF coaxiale output, een power ON/OFF schakelaar, en een USB poort. Steek je hierin een FAT32 geformatteerde USB stick, dan kan je ook nog een opname maken.

Overigens is deze ontvanger natuurlijk ook van stroom te voorzien m.b.v. een “12V sigarettenaansteker kabel”, welke apart te bestellen is.
De ontvanger is voorzien van een Fastscan mode voor de Canaldigitaal zenderlijst te laden, is niet gecertificeerd door Canaldigitaal.

Naast uiteraard de coax/LNB aansluiting, is er de HDMI poort, en de A/V analoge aansluitmogelijkheden.
Hiernaast is er nog een S/PDIF coaxiale output, een power ON/OFF schakelaar, en een USB poort.
Steek je hierin een FAT32 geformatteerde USB stick, dan kan je nog een opname maken ook!


 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd

€ 89,00 € 99,00


Bente  BW-7 HD satelliet ontvanger 12/220 volt

Bente BW-7 HD satelliet ontvanger 12/220 volt

De Bente BW-7 is een van de eerste ontvangers die geschikt is voor zowel Joyne, de nieuwe aanbieder van satelliet TV, als Canal Digitaal. Daarnaast werkt de ontvanger zowel op 220v als op 12v. Dit zorgt er voor dat het een veelzijdige ontvanger is. De ontvanger beschikt over een enkele satelliet tuner. Dit betekend dat u naar 1 zender kan kijken of opnemen. Opnemen kan namelijk ook met deze satellietontvanger wanneer u er een extern opslagmedium op aan sluit.

De ontvanger beschikt over vele verschillende aansluitingen, waaronder 2x USB poort, 1x HDMI en een CI slot. Houdt u er van om de verschillende TV kanalen in uw eigen volgorde te zetten? Met deze Bente ontvanger kunt u de kanelen op diverse manier aan passen. Zo kunt u favorieten benoemen, zenders verplaatsen, vergrendelen, hernoemen verwijderen en sorteren. Tevens beschikt de ontvanger over een zogenaamde programma timer. Dit wil zeggen dat de ontvanger automatisch wisselt van zender. U kunt tot wel 8 programma's instellen.

Te gebruiken voor thuis en in de camper/caravan of boot, wordt geleverd met infrarood oog zodat de ontvanger in een kast kan worden weggebouwd.

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 


Binnen 48 uur uit voorraad geleverdRebox RE-4220HD S-PVR satelliet ontvanger

Rebox RE-4220HD S-PVR satelliet ontvanger

De Rebox RE-4220 multimedia tuner is een veelzijdig model vanwege o.a. de de (plugin) webbrowser (WebZeal), een YouTube applicatie, de mogelijkheid om (toekomstig te ontwikkelen) plugins te installeren.

De RE-4220HD PVR, heeft veel features, waaronder de mogelijkheid tot aansluiten van een externe HDD  via USB. Met de gratis te downloaden 'GOM player' en 'Nero Showtime', bekijkt u uw opgenomen .TS bestanden probleemloos op uw PC, na deze hier naar toe gekopieerd te hebben.

De RE-4220HD PVR is te gebruiken met een draadloos keyboard. Het Microsoft Arc model vereenvoudigd het typ werk binnen web pagina's, zoals zoekopdrachten ingeven binnen een zoekmachine zoals Google, of het invullen van web formulieren zoals bijvoorbeeld een contactformulier. Het invoeren van URL's, instellen van favorieten, startpagina etc, dient te geschieden m.b.v. de afstandsbediening i.c.m. het virtuele 'on screen' keyboard. Geen ondersteuning voor Flashplayer, Mediaplayer, ActiveX, en "website driven" plugin installaties. 

Ook het gebruik van centraal opslag waaronder NAS is mogelijk. Getest en goed bevonden NAS boxen: Qnap en Synology.

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 
 


Binnen 48 uur uit voorraad geleverdTechnistar S6 HDTV CI/HDTV/USB PVR Ready

Technistar S6 HDTV CI/HDTV/USB PVR Ready

Technistar S6 HDTV CI/HDTV/USB PVR Ready

De TechniStar S6 is een digitale HDTV-satellietontvanger met een breed scala van eigenschappen en andere voordelen. Voor de ontvangst van betaal-tv-kanalen, heeft de TechniStar S6 een Common Interface (CI+) met bijbehorende sleuf.
 

Deze interface maakt het gebruik van andere decoderingssystemen mogelijk. De TechniStar S6 is eveneens uitgerust met een PVR-ready- en een TechniFamily-functie. Met de PVR-ready- functie kunnen uitzendingen eenvoudig worden opgenomen op een extern opslagmedium (bijv. een USB- harddisk). De TechniFamily-functie kan worden gebruikt om verschillende gebruikersaccounts bij de ontvanger te creëren. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om ouders te laten bepalen hoe lang hun kinderen per dag televisie mogen kijken en welke kanalen ze mogen bekijken.

Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 


Binnen 48 uur uit voorraad geleverdDenson DS1010 mini V2 CI+ 12/24/220 volt

Denson DS1010 mini V2 CI+ 12/24/220 volt

De Denson DS1010 mini V2 is het kleinere broertje van de Denson DS1010 V4 en laat zich door de kleinere afmetingen net wat makkelijk monteren achterop een tv.

Deze Denson DS1010 mini V2 heeft alleen een DVB-S2 tuner aan boord die overweg kan met de H265 (HEVC standaard) en kan gebruikt worden voor ontvangst van Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Joyne.

Zoals bij de Denson DS1010 V4 is ook de mini V2 voorzien van een 12V gestabiliseerde voeding die een werkgebied heeft tussen de 8 & 28 V, hierdoor is deze decoder uitermate geschikt voor recreatief gebruik. Met de meegeleverde 230V voeding is het ook mogelijk om de Denson DS1010 mini V2 te gebruiken op 230V.

De Denson DS1010 mini V2 heeft ook een extern IR eye, dit zodat de ontvanger weggewerkt kan worden in een kast of achter de tv.


Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 


Binnen 48 uur uit voorraad geleverdDenson DS-1010 road V4 12/220V HD/PVR tuner met CI slot

Denson DS-1010 road V4 12/220V HD/PVR tuner met CI slot

De Denson DS 1010 V4 digitale ontvanger is -mede door zijn 10-28 VDC aansluiting- uitermate geschikt voor gebruik in uw camper, caravan of schip. En door de triple tuner (DVB-C/T2/S2) ook geschikt -naast satelleit tv- voor kabel tv ontvangst en antenne (Digitenne, H.265 HEVC standaard). Dus ook geschikt voor thuisgebruik.

De Denson DS1010 V4 is volgens de normen van M7 Group / Joyne voorbereid voor een probleemloos gebruik voor de ontvangst van de zenders van Canal Digitaal, TV Vlaanderen, Telesat en Joyne. (de inhoud is afhankelijk van het gekozen zenderpakket). Alle FTA (niet gecodeerde zenders) zijn zonder smartcard in zowel SD als HD kwaliteit te ontvangen. Voor het kunnen kijken naar de zenders van de genoemde aanbieders kan zowel de nieuwste CI-module + smartcard van Canal Digitaal / TV Vlaanderen / Telesat / Joyne gebruikt worden.

Kortom: de Denson DS 1010 Road is dé ideale satellietontvanger voor zowel mobiel als thuisgebruik.

De Denson ontvanger kan prima gecombineerd worden met de automatische schotelantennesystemen van Oyster, Teleco, Travel Vision, Megasat, Selfsat of andere merken.


Voor de ontvangst van de nederlandse zenders heeft u een ca module nodig, deze kunt u hieronder mee bestellen

 


Binnen 48 uur uit voorraad geleverdM7 MZ-101 Interactieve HDTV Satellietontvanger

M7 MZ-101 Interactieve HDTV Satellietontvanger

M7 MZ-101 Interactieve HDTV Satellietontvanger

De nieuwste canaldigitaal gecertificeerde HDTV satellietontvanger.
Voorzien van geintegreerde canaldigitaal smartcard en te gebruiken voor interactieve tv.
Super scherpe beeldkwaliteit en uitmuntend geluid
Met deze satellietontvanger kunt u standaard 30 minuten live tv pauzeren 
Tevens maakt deze ontvanger gebruik van het nieuwste viaccess coderingssysteem en is de geintegreerd smartcard gekoppeld aan de decoder
U heeft ook toegang tot een ruim scala aan films


 
Binnen 48 uur uit voorraad geleverd