WD-SAT

Maxview Precision 65cm schotelset single LNB

Maxview Precision 65cm schotelset single LNB
De Maxview Precision is een hoogwaardige satellietschotel die handmatig in te stellen is. De Precision is door de meegeleverde tas makkelijk te dragen en is daarom uitermate geschikt voor het gebruik om de camping.

 

Artikelnummer : 6103

Binnen 48 uur uit voorraad geleverd
Maxview Maxview Precision 65cm schotelset single LNB Maxview Precision 65cm schotelset single LNB
De Maxview Precision is een hoogwaardige satellietschotel die handmatig in te stellen is. De Precision is door de meegeleverde tas makkelijk te dragen en is daarom uitermate geschikt voor het gebruik om de camping.

 
6103


Beschikbare opties
Maxview Precision I.D. Satfinder
€ 279,00


De Precision is zoals eerder vermeld in meerdere versies te bestellen. Om er achter te komen welke versie het best bij u past moet u twee overwegingen maken.

De eerste overweging is uw verste vakantie bestemming. Bepaal aan de hand van de footprint welk formaat schotel u nodig heeft voor ontvangst van de Astra 3 satelliet (Nederlandse HD zenders). Is uw verste vakantie bestemming binnen de 60cm cirkel dan volstaat de 65cm. Zit u er ruim buiten dan kun u het beste kiezen voor de 75cm versie.
De tweede overweging die u moet maken is de type LNB die u op de schotel wilt hebben. U kunt kiezen tussen een single en een DUO LNB. Wat is nou precies het verschil zult u zich misschien afvragen. Het zit zo: met een single LNB kunt u slechts één satelliet tegelijk ontvangen, bijvoorbeeld de Astra 3. Dit betekent dat wanneer u van de Nederlandse HD zenders naar de Duitse zenders wil dat u eerst de schotel opnieuw moet uitrichten op Astra 1 satelliet (waar de Duiste zenders op worden uitgezonden). Een DUO LNB kan échter twee satellieten tegelijkertijd ontvangen, bijvoorbeeld de Astra 1 en 3. U hoeft dus niet tussendoor de schotel opnieuw uit te richten als u bijvoorbeeld van de Nederlandse HD zenders naar de Duitse zenders wil.
Kort gezegd: de single LNB kan 1 satelliet ontvangen, de schotel moet soms opnieuw worden uitgericht als u een andere zender wil zien. De DUO LNB kan 2 satelliet ontvangen, waardoor u alle belangrijke zenders kan ontvangen zonder dat u tussendoor de schotel 
Technische Specificaties:

Award winnaar met eenvoudig ontwerp en zeer eenvoudige set-up
Unieke en innovatieve functies, zie hieronder
Ontvangst mogelijk van signalen van Astra 1, Astra 2, Astra 3, Hotbird & meer indien signaal
Eenvoudige set up in slechts 5 stappen
Voorgemonteerde onderdelen van hoge kwaliteit voor snelle set up
Lichtgewicht maar toch robuust ontwerp, geschikt voor alle terreinen
Weerbestendige constructie
Compatibel met alle HD satelliet ontvangers

Meegeleverd in de verpakking:

Geïntegreerde satfinder
Kompas
Satellietstatief
Draagtassen
10 m coax kabel
Universele LNB 0,2 db
Haringen
Zonekaart
Geïllustreerde instructies voor de bediening en montage-instructies
Afmetingen & gewicht:

65cm schotel: H: 164cm, B: 100cm, Gewicht: 6.6kg