WD-SAT

Bente Zelfzoekende Satelliet systemen

Bente Zelfzoekende Satelliet systemen met hoge rendements schotel



Bente Alden Onelight HD EVO 65 volautomaat

Bente Alden Onelight HD EVO 65 volautomaat

De Onelight HD-antenneserie als meest compacte, lichtste en bovendien meest elegante volautomatische satelliet installatie zal elke eigenaar, die zijn comfort niet wil opgeven, volledig tevreden stemmen. Met zijn kleine afmetingen, kleine benodigde ruimte, zijn lage gewicht (ca. 7 kg) en een spaarzaam stroomverbruik is dit een gouden tip en de perfecte oplossing bij problemen met ruimte of gewicht. De fijn geperforeerde paraboolschotel van het platinium model zorgt voor een vermindering van windgevoeligheid. Klanten, die een zo groot mogelijke ontvangst wensen, raden we de Orbiter of AS-antenneserie aan, aangezien die ook met een 80/85 cm schotel leverbaar is.
 
S.S.C.®HD-stuurmodule
Stuurmodule voor automatische satelliet installaties
Vaak gekopieerd - nooit bereikt...

Alden heeft de inmiddels reeds legendarische stuurmodule S.S.C.® door jarenlang, progressief onderzoek verder ontwikkeld tot een uniek product. Als pioniers op het gebied van integratie en samenvoeging van satelliet tv-combinaties en hun bediening heeft Alden zijn kennis en decennialange ervaring kunnen inzetten. Met de exclusieve electronica is de
S.S.C.® HD voortreffelijk gewapend voor de toekomst en perfect uitgerust voor de HDTV. Ongeacht of het gaat om het snel vinden van de gewenste satelliet of om de bediening: alles is overzichtelijk, eenvoudig, snel en comfortabel.
De S.S.C.® HD kan volledig onzichtbaar in het voertuig worden geïntegreerd. De S.S.C.® HD werkt onafhankelijk van een receiver, maar kan met iedere HD- of SD-ontvanger resp. tv met geïntegreerde satellietontvanger worden gebruikt. Nog meer flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid kan een individuele configuratie bieden: met interessante bedieningselementen hebben we de serie met toebehoren voor de S.S.C.® HD uitgebreid.
 

Binnen 48 uur uit voorraad geleverd